En pålidelig dansk-spansk oversættelse

Vi bruger kun spanske modersmålsoversættere

Send din tekst til os via e-mail.

Hurtigoversætter garanterer dig en oversættelse fra dansk til spansk af høj kvalitet - og til en fantastisk pris i forhold til kvaliteten.

Dansk-spanske oversættelser for virksomheder og organisationer

Betydningen af spansk som verdenssprog er stigende, både i forretningsmæssig henseende og i en kulturel kontekst. Det forventes, at der inden for de næste tyve år vil være flere spansktalende end engelsktalende amerikanere. På grund af denne udvikling har Hurtigoversætter modtaget flere dansk-spanske oversættelsesopgaver fra virksomheder og regeringsinstitutioner.

En autentisk dansk-spansk oversættelse

Hurtigoversætter bruger udelukkende spanske modersmålstalende som har den nødvendige erfaring i at oversætte fra dansk til spansk, som har en naturlig skrivestil og som bruger de rigtige terminologiske udtryk.

En effektiv fremgangsmåde til din dansk-spanske oversættelse

Vi har i vores fremgangsmåde fokus på at levere en perfekt dansk-spansk oversættelse, og på at give dig en klar fornemmelse af omkostninger og leveringstid. Du skal bare sende os dit dokument over e-mail og vi vil sende dig et klart og nøjagtigt pristilbud med det samme.

Tre leveringsmuligheder af din dansk-spanske oversættelse

Kunden ønsker ofte at modtage sin dansk-spanske oversættelse hurtigt. Vi tilbyder tre bekvemme leveringsmuligheder for at overholde din deadline: Presserende, standard, og ikke presserende. Det giver dig et valg mellem tre tariffer. Det er ikke nødvendigt at understrege, at vi garanterer kvalitet i din dansk-spanske oversættelse i alle tre tilfælde.

Beedigede dansk-spanske oversættelser

Vær venlig at medregne, at en beediget oversættelse fra dansk til spansk ofte tager længere tid at udføre, især hvis den certificerede oversættelse skal attesteres (eksempelvis med et apostillestempel).

Få et tilbud på en dansk-spansk oversættelse

Ønsker du at bede om et tilbud med det samme? Så skal du bare udfylde formularen til højre. Du kan også sende din tekst til os pr. e-mail. Hvad du end vælger, vil du modtage et udspecificeret tilbud på din dansk-spanske oversættelse med det samme.

Vil du gerne rekvirere et tilbud direkte? Udfyld formularen med tilbudsforespørgslen online. Du kan også sende din tekst til os pr. e-mail.

Hvis du ringer til os direkte på 39 15 81 80 eller på 70 27 79 97 får du direkte kontakt med en af vores Project Managers.

2016-09-28T07:41:40.0480513Z

May-Linn Anker Andersen
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Female83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo