Hurtig
oversætter
Kundens Behov - Vores Fokus
Hurtig
Kundens Behov - Vores Fokus

Oversættelse fra dansk til bulgarsk

 Professionelle oversættelser fra dansk til bulgarsk

Hurtigoversætter tilbyder oversættelser fra dansk til bulgarsk. Kontakt os, så fortæller vi dig mere!

Bulgarien har en lang tradition for fremstilling. Institutioner og uddannelse bliver gradvist bedre og lønomkostninger er lave i sammenligning med andre europæiske lande.

De forretningsmæssige muligheder er derfor store for danske teknologivirksomheder. Hurtigoversætter har den tekniske oversætter, som du søger. Lad os gøre, hvad vi gør bedst, så du kan fokusere på det du bedst gør!

Oversættere i Bulgarien og på Balkan

Hurtigoversætter har ikke kun ekspertise i Bulgarien, men også i andre Balkanlande.

Vores oversættere befinder sig i Moldova, Rumænien, Makedonien, og i mange mindretals områder, hvor bulgarsk også tales.

Dine (tekniske) tekster bliver oversat til bulgarsk af nøje udvalgte oversættere. Vores oversættere er veluddannede med tidligere erfaring i tekniske oversættelser, hvilket sikrer dig at du får en oversættelse af bedste kvalitet.

Forretningsoversættelse fra dansk til bulgarsk

Teknologiske virksomheder i Bulgarien er primært koncentreret omkring de større byer og langs de vigtigste veje. Ligesom i andre lande, findes der herunder underleverandører i de større selskaber.

Med en lovende fremtid for erhvervsmarkedet i Bulgarien er der også stigende efterspørgsel efter oversættelser. Vores kunder kommer ofte tilbage med den begrundelse, at vi er af høj kvalitet og kan levere hurtigt.

Tilbud

Mail den danske tekstfil og angiv evt. præferencer samt ønskede leveringsdato. Vi laver en analyse af materialet og vil være tilbage med et tilbud, som du kan overveje.

Vil du vide mere? Kontakt os og vi vil drøfte den løsning, der passer dig bedst. Vores projektledere er tilgængelig på 39 15 81 80.

2016-06-06T09:30:28.8702696Z
Mariell Karlsen Bakke
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo