Oversættelse fra dansk til canadisk engelsk

Succesfuld forretningskommunikation

Oversættelser fra dansk til canadisk engelsk.

Danske virksomheder har et godt ry i Canada. Vi hjælper med oversættelsen af dine dokumenter fra dansk til canadisk engelsk.

Frihandelsaftalen mellem EU og Canada (CETA)betyder yderligere muligheder for styrkede handelsforbindelser mellem Danmark og Canada, og vi oplever en stigende efterspørgsel på oversættelser fra eksempelvis dansk til den canadiske variant af engelsk.

Hurtigoversætter anvender udelukkende canadiske oversættere som har canadisk- engelsk som modersmål.

Derudover har vores oversættere altid relevant erfarings- eller uddannelsesmæssig baggrund – det betyder at hvis din tekst fx er en marketingtekst til online brug, vil vi benytte en oversætter, som har erfaring med netop denne type af tekster.

Engelske oversættere i Canada

Der er mange fordele ved at benytte modersmålsoversættere når det kommer til de specifikke engelske dialekter, men den største er nok at oversætteren vil kunne tilbyde et relevant og aktuelt sprogbrug og terminologi i forhold til din målgruppe.

Omkostningerne på vores oversættelser er overkommelige

Med moderne oversættelsessoftware samt fremragende oversættere, som arbejder både om aftenen samt weekender, har vi strømlinet omkostningerne ved de rutiner, der ellers ville resultere i en højere pris, for oversættelse.

Anmod om et tilbud og find ud af hvad prisen vil være for din oversættelse. Du kan gøre dette enten ved at udfylde formularen som du finder øverst i menulinjen, eller ved at sende din tekst via e-post.

Vi gennemgår din tekst, og vender tilbage med et uforpligtende tilbud. Ring 39 15 81 80 hvis du har spørgsmål, så finder vi sammen en løsning, der passer til dig!

Vi ser frem til at høre fra dig!

2017-10-23T10:00:55.0207302Z

Mariell Karlsen Bakke
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Female83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo