Oversættelser fra dansk til flamsk

Gravensteen i Gent

Gravensteen i Gent. Vi laver oversættelser fra dansk til flamsk. Send din tekst til os, via formularen til højre, eller hvis det handler om flere sider, via e-mail og modtag et prisværdigt tilbud på din oversættelse. Hos os får du kompetente oversættelser til lave priser.

Vi tilbyder kvalificeret oversættelse fra dansk til flamsk. Vi, kender de små dialektale og sproglige forskelle i det hollandske sprog.

Flamske oversættere med ekspertise

Når en flamsk oversætter skal tage sig af din opgave, tages flere vigtige aspekter i betragtning.

I listen nedenfor ser du hvilke faktorer der spiller en væsentlig rolle for oversættelsen. Det fremgår også tydeligt, hvad den høje kvalitet består af.

- Lokalisering- de lokale forhold i Flandern, såsom dialektiske forskelle, sprog, kultur og terminologi.

- Fagområde- teknisk sprog indenfor bilindustri, finansieringsteknik eller fødevareindustrien. Uanset området, har vi kendskab til den pågældende terminologi.

- Modersmål- vores oversættere har altid flamsk som modersmålssprog. De tager hensyn til de sproglige forskelle mellem hollandsk og flamsk.

Flamske oversættelser - høj kvalitet, billig og hurtig levering

Det system vi arbejder i, er specielt designet til os. Både systemet, og organisationen er effektive, og sammen med et velfungerende globalt netværk af tusindvis af freelance oversættere, gør dette os til en af de mest succesrige virksomheder på oversættelsesmarkedet i dag.

Vi er kendt for høj kvalitet, billig pris og hurtig levering. Ring til os på 39 15 81 80 , og en af vores Project Managers vil fortælle dig mere om de kunder, der bruger os for gentagne opgaver. Sammen med dig, vil vi skræddersy din oversættelse, baseret på behov, præferencer, målgruppe og geografisk område.

Prisvenligt tilbud

Du anmoder om et tilbud enten via den formular, du ser til højre eller via e-mail. Vi vil vende tilbage med et positiv tilbud så snart vi har gennemgået materialet, og talt med den af vores oversættere, vi har valgt til at oversætte dit projekt.

Føler du at du gerne vil tale med nogen, før du sender dine tekster til os, så ring til en af vores Project Managers på telefonnummeret 39 15 81 80 , så vil de hjælpe dig videre!

2016-07-07T11:39:05.9337431Z

May-Linn Anker Andersen
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Female83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo