Oversættelse fra dansk til kurmanji

Vi oversætter dine danske tekster til kurmanji

Vi oversætter gerne dine danske tekster til kurmanji. Send dine dokumenter via e-mail, så hjælper vi dig videre.

Oversættelsesbureau Hurtigoversætter bearbejder dine danske tekster, og omsætter dem til kurmanji. Vi arbejder i henhold til de ønsker du har, og styrer hele processen omkring dine ønsker. Vores kurdiske modersmålsoversættere har også regionale sprogkundskaber. De vigtigste dialekter sorani og kurmanji er to af disse. Vi tilbyder også kompetencer i dialekterne badinani (bahdini), og zazaisk (zaza).

Dansk-kurdisk oversættelse

Oversættelsesbureau Hurtigoversætter leverer dine tekster efter de er blevet korrekturlæst, af en anden oversætter. Alt sammen, for at sikre kvaliteten af dit produkt.

Din danske udgave er justeret, og gennemgår flere skridt, for at kvalitetssikre oversættelsen til kurmanji. "Kvalitetsskridt", som vi kunne kalde det, omfatter:

  • Matchning af tekstindhold, og den bedst egnede oversætter
  • Behandling af teksten, hvor målet er at bibeholde sprogfølelsen fra den oprindelige tekst
  • Terminologisk tilpasning af teksten, i forhold til emnet
  • Tæt kontakt mellem Project Manager og oversætter, for de bedste resultater

Bed om dit tilbud i dag!

Vi mener, at sprog er både sjovt og vigtigt. Vi vil meget gerne hjælpe dig med dine oversættelser fra dansk til kurmanji. Vi tilbyder den sproglige ekspertise, du leder efter. Vi har den viden, der kræves for en grammatisk korrekt oversættelse. Men vi har meget mere, end blot det.

Anmod om dit tilbud ved hjælp af formularen til højre, i dag! Har du flere filer med dansk tekst, skal du vedlægge dem i en e-mail.

Vi går igennem tekstfilerne, og vender tilbage med et konkurrencedygtigt tilbud, så hurtigt som muligt. Du beslutter dig for, om du vil gå videre med projektet eller ej. Vil du acceptere tilbuddet, vil vi straks begynde at behandle din tekst.

At anmode om et tilbud koster ingenting, indtil du beslutter dig for at acceptere tilbuddet. Du er velkommen til at ringe til os, og stille dine spørgsmål. Alle vores kontaktinformationer finder du på siden ’Kontaktdata’ øverst i menuen.

2017-01-11T12:19:25.5836676Z

Fatima Vangen
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Female83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo