Hurtig
oversætter
Kundens Behov - Vores Fokus
Kundens Behov - Vores Fokus

Oversættelse til romani

Vi oversætter din tekst fra dansk til romani

Du er kommet til det rette sted, hvis du søger professionel oversættelse fra dansk til romani. Kontakt os via formularen du ser til højre, eller send os en e-mail. Vi vender hurtigt tilbage med et tilbud, på din oversættelse!

Romani er et globalt sprog, som har mange forskellige sprogsorter. I Sverige- for blot at nævne et eksempel- er romani et officielt anerkendt sprog, og svensk har over 200 låneord der faktisk stammer fra romani!

Vi har de nødvendige færdigheder til at kunne oversætte de forskellige romanidialekter. Kontakt oversættelsesbureau Hurtigoversætter og vi vil fortælle dig mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Danmark og romani

I 1999 flygtede mange Roma til Danmark, fra Slovakiet, da en ud af mange forfølgelser fandt sted. Ifølge den danske diskriminationslov fra 1996, er det forbudt at registrere folk efter etnicitet. Dette er en af årsagerne til, at der ikke eksisterer et nøjagtigt tal på hvor mange Romaer der faktisk findes i landet. De fleste Romaer er i dag, velintegreret i det danske samfund, men skjuler deres ægte identitet for omverdenen, af frygt for at opleve fordomme og diskrimination.

Anmodning om pristilbud

Send dine danske tekster til os, og vi vil vende tilbage med et tilbud, vores konkurrenter vil finde meget vanskeligt at matche.

Kontakt os

På siden ’Kontaktdata’ øverst i menuen, finder du alle de oplysninger du har brug for, for at komme i kontakt med os. Så ring bare, eller send os en e-mail hvis du har spørgsmål, eller ønsker flere informationer. Du kan også sende en e-mail direkte til en af vores Project Managers via linket neden for, på denne side. Vi ser frem til at du kontakter os!

2017-01-18T13:53:37.3189978Z
Fatima Vangen
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Send Fatima en e‑mail
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo
Professionelle oversættere foretrækker vores oversættelsesbureau. Hurtigoversætter er erhvervsmedlem hos det førende, globale oversætternetværk, ProZ, hvor 42 oversættere har tildelt os en score på 5,0 ud af 5.