Oversættelse fra dansk til samisk

Samisk oversættelsesservice af højeste kvalitet

Har du brug for at få oversat turistinformationer fra dansk til samisk? Send os en e-mail så hjælper vi dig videre! Vi kender forskellene på alle de samiske sprogversioner

Skriftsprogene varierer mellem de forskellige samiske dialekter. Nord-, syd-, lule-, umari-, enare-, og skoltsamisk bruger det latinske alfabet, mens kildinsamisk bruger det kyrilliske (russiske) alfabet.

Hurtigoversætter har et massivt netværk af freelance oversættere. Vi har den ekspertise, du søger!

Sápmi...

...er det nordsamiske navn på det område, der dækker samernes historiske bosættelsesområder. Området er også kendt som Lapland, men skal ikke forveksles med det svenske og finske område, der bærer samme navn.

Området strækker sig over Arktis, en stor del af den skandinaviske halvø, Sverige, Norge, Finland, og Kola-halvøen i Rusland.

Samiske oversættere

I Danmark anvendes der én fællesbetegnelse for alle samiske dialekter. Dette til trods for, at forskellene mellem dem er så store, som eksempelvis, forskellene mellem islandsk og svensk! Sameland hedder f.eks. sápmi på nordsamisk, men sábme på Lule samisk, saemie på sydsamisk, og säämi på enaresamisk.

Ovenstående, er et tydeligt eksempel på at det kræver korrekt, og lokaliserede sprogkundskaber for en god og højkvalitativ oversættelse. Hurtigoversætter har denne nødvendige viden!

Vi har et godt tilbud til dig!

Vi skræddersyr nemlig din oversættelse fra dansk, til netop den type samisk du vil have. Indsend dine dokumenter som vedhæftede filer i en e-mail, så beregner vi hurtigt omkostningerne, og vender tilbage med et godt tilbud!

Ring til vores eksperter i samisk

Vil du vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig? Vi er glade for at fortælle dig mere om vores procedurer og vores viden. Vores Project Managers kan kontaktes på 39 15 81 80.

2017-01-19T11:12:46.2240676Z

Olivier Falk-Rønne
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Male83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo