Oversættelse fra dansk til thailandsk

Bangkok, Thailand

Bangkok, Thailand. Vi laver oversættelse mellem dansk og thailandsk. Velkommen til at sende os en e-mail med dine tekster, så forhandler vi os frem til et supergodt tilbud, på din højkvalitative oversættelse!

Mange danske turister rejser til forskellige dele af Thailand for at nyde, hvad landet har at byde på. Vores oversættere kan hjælpe dig med forskellige typer af korrespondance fra dansk til thailandsk. Alt fra grundlæggende meddelelser til juridiske dokumenter.

Høj kvalitet, hurtig levering

Thailand er et tropisk land med mange naturressourcer.

Hurtigoversætter har tilgang til freelanceoversættere i Thailand. Lad os hjælpe dig med f.eks. din virksomhedskommunikation med dine thailandske samarbejdspartnere.

Vi udvider os i hele verden, og har etableret os internationalt. Høj kvalitet, hurtig levering, og konkurrencedygtige priser er det, der kendetegner os på markedet.

Thailandske oversættere

Ansæt os og få thailandske oversættelser af højeste kvalitet. Det er vigtigt at kende forskel på forskellige dialekter, så man kan undgå store misforståelser. Vi ved, hvad der adskiller de sproglige varianter fra hinanden.

Dine danske tekster oversættes til thailandsk, af oversættere som:

  • er uddannet i det relevante emne med thailandsk som modersmål
  • har meget godt kendskab til dansk (ofte er oversætteren uddannet i Danmark)
  • har erfaring fra tidligere udførte projekter i den pågældende sprogkombination

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten, men kan stadig tilbyde favorable priser i forhold til andre oversættelsesbureauer. Vores tilbagevendende kunder vidner om den succes, vi har haft hidtil på markedet.

Få nu et tilbud

Du er velkommen til at ringe til os på 39 15 81 80 , hvis du ønsker flere oplysninger om, hvordan vi kan hjælpe dig på den bedste måde. Vi tilpasser oversættelsen efter dine ønsker. God kommunikation mellem Project Manager og oversætteren, samt høj tilgængelighed til kunden, er det der gør os stærke. Som kunde, kan du føle dig sikker og være i stand til at nå os, hvis du har spørgsmål eller bekymringer.

Modtag et tilbud ved at sende dine tekstfiler til os, eller ved at benytte dig af formularen til højre (enkel tekst). Vi diskuterer med oversætteren, som vi anser for at være bedst egnet til din mission, og forhandler en god pris. Du vil modtage et tilbud, få konkurrenter kan matche i forhold til den høje kvalitet som vores oversættelser altid har! Vi ser frem til at være til din tjeneste!

2016-11-01T12:36:56.9171025Z

May-Linn Anker Andersen
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Female83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo