Oversættelse fra dansk til ukrainsk

Oversætterbureau for oversættelser til og fra ukrainsk

Bed nu om et tilbud for oversættelse til og fra ukrainsk via e-mail. Vi tager hensyn til dine ønskemål, og leverer et produkt af topkvalitet

Ukrainsk og russisk, adskiller sig på flere forskellige måder. Man kan sammenligne med forskellene, mellem dansk og svensk.

Oversættelsesbureau Hurtigoversætter har stor succes på det internationale marked. Vi oversætter alt fra e-mail-korrespondance til privatpersoner, til mere avancerede tekniske brugsanvisninger for virksomheder.

Sprogvarianter

Fonologi og sprog er forskellige afhængig af det geografiske område, hvor sproget bruges. Vi ved, hvad der er afgørende for en oversættelse. Vi garanterer et slutprodukt som:

  • tager hensyn til de sproglige forskelle
  • er tilpasset den terminologi, som teksten handler om
  • er tilpasset landets juridisk gældende omstændigheder
  • er tilpasset den aktuelle sprogkultur

Moderne software gør os omkostningseffektive. Vi kan fokusere på dig som kunde i stedet for al administrationen. Det giver os mulighed, for at presse priserne helt ned, for oversættelser!

Bed om et tilbud og få svar i dag!

Vi har brug for til at evaluere dine tekster, for at kunne give dig et præcist tilbud på din oversættelse. E-mail, derfor dine tekstfiler, og angiv gerne specielle ønsker, eller anden information, som vi kan drage nytte af i hele oversættelsesprocessen.

Jo flere oplysninger vi har, jo lettere det bliver for os, at tilbyde så lav en pris, som overhovedet muligt. Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du undrer dig over noget. Bed om et tilbud, og få et svar på, hvad omkostningerne vil være, allerede i dag!

2017-01-02T12:31:04.6827554Z

Olivier Falk-Rønne
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Male83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo