Hurtig
oversætter
Kundens Behov - Vores Fokus
Kundens Behov - Vores Fokus

Professionel oversættelse fra dansk til tysk

Oversættelser fra dansk-tysk.

Vi vejleder dig gerne i forbindelse med dine oversættelsesønsker fra tysk til dansk. Send os blot din forespørgsel pr. e-mail.

Du søgte på: oversættelse dansk tysk ? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Vi er glade for at byde dig velkommen på vores hjemmeside Hurtigoversætter. Vi leverer utallige oversættelser og redaktionelle serviceydelser i mange sprogkombinationer til virksomheder, organisationer og myndigheder på nationalt og internationalt niveau. Vi kan tilbyde dig konkurrencedygtige priser, høj service samt kvalitet, hvis du lader Hurtigoversætter tage sig af dine dansk-tyske oversættelsesprojekter.

Dansk-tysk kvalitetsoversættelse

Du kan kontakte flere oversættelsesbureauer vedrørende: oversættelse dansk tysk (og andre sprogkombinationer). Men hos Hurtigoversætter forsikrer vi dig, at kvalitetsniveauet for din dansk-tyske oversættelse er, hvad du kan forvente af et professionelt oversættelsesbureau. Vi anvender et klart defineret sæt af principper for at nå denne målsætning.

Oversættelse fra dansk til tysk: Udvælgelse af oversættere

Vi har ekspertise i huset til at afgøre, om oversættere lever op til de strenge forventninger om kvalitet, som vores kunder kræver. Vi samarbejder kun med professionelle oversættere, som har tysk modersmål og mange års erfaring i oversættelse af projekter fra dansk til tysk og vi udfører selvfølgelig også oversættelser fra tysk til dansk

Tariffer og leveringstider på dine dansk-tyske oversættelser

Hurtigoversætter arbejder med et logisk prissystem, hvor du kan linke prisen på din dansk-tyske oversættelse med leveringstiden. Hvis du vælger standardtaksten vil du modtage din dansk-tyske oversættelse inden for meget kort tid. Men hvis oversættelsen ikke haster, kan vi tilbyde dig en speciel rabat. Hvis din oversættelse er en hasteoversættelse, vil taksten for hasteoversættelser træde i kraft såvel som en meget hurtig leveringstid. Hvad du end vælger, tilbyder Hurtigoversætter en fantastisk pris i forhold til kvalitet.

Flere oplysninger om vores oversættelser fra dansk til tysk

Gå venligst til vores hjemmeside for yderligere oplysninger om vores afdeling, vores specialområder og vores sprogkombinationer. Der kan du se, hvordan du får en statsautoriseret oversættelse, og hvilke specialområder vi har.

Forespørgsel om en oversættelse fra dansk til tysk

Klik på siden ’Priser’ for at få mere information om vores service og vores takster.

2017-06-20T14:28:31.0639231Z
Fatima Vangen
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Send Fatima en e‑mail

Det er udfordrende tider for mange af vores kunder, såvel nye som faste. Vi står klar til at tænke med jer og finde gode og effektive løsninger for alle jeres oversættelsesbehov, og vi holder åbent som normalt.

American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo
Professionelle oversættere foretrækker vores oversættelsesbureau. Hurtigoversætter er erhvervsmedlem hos det førende, globale oversætternetværk, ProZ, hvor 42 oversættere har tildelt os en score på 5,0 ud af 5.