Hurtig
oversætter
Kundens Behov - Vores Fokus
Kundens Behov - Vores Fokus

Oversættelse fra dansk til urdu

Oversættelser fra dansk til urdu

Bed om et tilbud, ved at udfylde formularen til højre, eller send gerne din tekst i en e-mail, så hjælper vi dig videre med en oversættelse til eller fra urdu.

Betegnelsen urdu er oprindeligt, et tyrkisk ord.

Urdu er et indoeuropæisk sprog i den Indoiranske gruppe. Det er det officielle sprog i Pakistan, hvor det er modersmålssprog for ca. 8 mio. mennesker.

Udvalgte oversættere

Hurtigoversætter vælger sine oversættere baseret på emne, og målsprog. Vores oversættere har urdu som modersmål, og er specialiseret i tekstens fagområde.

Det kan være medicinsk, teknisk eller juridisk. Men vi oversætter for alle. Om du er privatperson, eller en virksomhed, gør ingen forskel for os. Hvis du har brug for hjælp med din korrespondance til eller fra urdu, kan vi hjælpe dig!

Pristilbud

Vi taler med dig om, hvad dine udgifter for oversættelsen, vil blive! Men først skal vi analysere din tekst. Send derfor tekstmaterialet via e-mail. Vi vil vende tilbage til dig, så snart vi kan.

Du vil modtage et tilbud, som få konkurrenter kan overgå. Vi er kendt for høj kvalitet, lave priser og hurtig levering.

Vores priser for oversættelse til urdu

Vores pris på oversættelse fra dansk til urdu er DKK 2,39 per ord, og for oversættelser fra urdu til dansk er prisen DKK 2,54 per ord. Disse tariffer er primært baseret på antallet af ord i teksten der skal oversættes. Hvis du ønsker at se vores prisliste, skal du klikke på siden ’Priser’.

Spørgsmål og svar

Kontakt os, hvis du har spørgsmål eller ønsker at vide mere om, hvordan vi arbejder. Vores Project Managers vil hjælpe dig videre, med dit projekt, og sammen med dig, udvikler vi den løsning, der passer dig bedst.

2017-01-11T12:56:26.2647135Z
Fatima Vangen
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Send Fatima en e‑mail
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo
Professionelle oversættere foretrækker vores oversættelsesbureau. Hurtigoversætter er erhvervsmedlem hos det førende, globale oversætternetværk, ProZ, hvor 42 oversættere har tildelt os en score på 5,0 ud af 5.