Vi oversætter fra dansk til tysk i Østrig

Kitzbühel Østrig

Kitzbühel, Østrig. Vi har forstand på, at kunne skelne tydeligt mellem de dialektale forskelle i Østrig. Hos os får du professionelle oversættelser til tysk i Østrig.

Østrigerne har deres eget ordforråd på omkring 1000 ord. Disse ord er netop noget af det der adskiller den østrigske dialekt af tysk, fra tysk som det tales i Tyskland.

Der er også andre dialektale forskelle i de forskellige østrigske regioner. De to hovedgrupper er dog, højtysk og plattysk.

Den østrigske variant af tysk, hører til den højtyske dialekt.

Kompetente østrigske oversættere

Oversættelsesbureau Hurtigoversætters succes på det globale oversættelsesmarked afhænger helt af vores oversætteres meget brede ekspertise.

Dialektal lokalisering betyder, at oversætteren har stor indsigt i det regionale sprog. For sproglige kulturelle forskelle, samt varierende terminologi i forskellige fagområder, spiller nemlig en væsentlig rolle i oversættelse.

Målsproget for oversættelsen – her, tysk i Østrig - er altid oversætterens modersmålssprog. Derfor har du fuld garanti på en høj kvalitetsoversættelse, fra dansk, til tysk i Østrig.

Nøglen til succes

Succesen afhænger ikke kun af den omfattende erfaring, som vores oversættere har. Andre årsager er:

 • Effektiv organisation
 • God kommunikation mellem vore Project Managers og oversættere
 • Velkonstruerede softwaresystemer
 • God teknisk support
 • Tilbagevendende, tilfredse kunder
 • Bæredygtig forretning

Listen fortsætter, men dette er de vigtigste grunde til vores succes.

Vi garanterer en topkvalitet af din oversættelse, fra dansk til tysk i Østrig. Vi tager hensyn til dig som kunde, og leverer et slutprodukt, du kun kan blive tilfreds med. Fra cv til industrielle tekniske manualer - fra individ til virksomhed - vi oversætter simpelthen alle slags dokumenter, til alle slags kunder!

En tysk oversættelse af din danske tekst

Vi gør det hele mere konkret med følgende eksempel: Du vil gerne have oversat en dansk præsentation om skiturismen i Kitzbühel, til tysk i Østrig. Oversætteren til dit projekt, skal derfor have følgende kompetencer:

 • Målsproget som modersmål, dvs. den østrigske dialekt af tysk
 • Østrigsk borger
 • Indsigt i dialekt i Tyrol
 • Fyldestgørende uddannelse
 • Erhvervserfaring eller erfaring i skiturismen

Disse kompetencer sikrer en meget høj standard for oversættelsen. Vores oversættere arbejder desuden ofte om aftenen og i weekenderne, hvilket giver dig en kortere leveringstid, af dit produkt.

Forespørgsel

Vil du have en oversættelse til en af markedets bedste priser, men som samtidig er af højeste kvalitet? Så lad være at tøve! Kontakt os i dag, og bed om et tilbud. Udfyld formularen til højre, eller hvis du har flere dokumenter, så scan og vedhæft dem i en e-mail.

Så snart en Project Manager har kigget på dit materiale, vil denne person kontakte dig, for at drøfte din østrigsk-tyske oversættelse.

Tag kontakt til os med det samme!

Hvis du har spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte os! På siden ’Kontaktdata’ kan du finde alle telefonnumre, og adresser på vores kontorer. Vi laver en oversættelse til dig, som er helt unik!

2017-01-06T14:17:42.7879955Z

Olivier Falk-Rønne
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Male83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo