Hurtig
oversætter
Kundens Behov - Vores Fokus
Hurtig
Kundens Behov - Vores Fokus

Oversættelse fra dansk til dari

Vi hjælper dig med oversættelser fra dansk til dari inden for områder som kobberindustrien og andre aktuelle forretningsområder

Kobber er en af naturressourcerne i Afghanistan. Vi hjælper dig med din oversættelse fra dansk til dari, inden for områder som kobberindustrien og andre aktuelle forretningsområder. Send os en e-mail med dine tekster, så vender vi lynhurtigt tilbage med en god pris!

Oversættelsesbureau Hurtigoversætter oversætter dine danske dokumenter til dari. Vi håndterer alle typer af dokumenter, fra enkle tekster til tekniske manualer. Ingen oversættelse er for svær for os.

Hos os, får du en oversættelse som du bliver helt tilfreds med. Afhængigt af det område, hvor målgruppen befinder sig i, kan eksterne faktorer være helt afgørende at tage hensyn til i oversættelsen.

Vi kender de dialektale forskelle, og de forskellige sproglige variationer der er tilgængelige, og har ekspertise inden for dit område - vi kan lokalisere din tekst.

Effektiv og pålidelig

Takket være automatiserede rutiner, og speciel software teknologi, kan vi strømline hele oversættelsesprocessen. Fordelen er naturligvis, både for dig som kunde, og for os som virksomhed.

Vi kan reducere meget af de administrative omkostninger og presse priserne ned, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi har generelt lavere priser end mange andre konkurrenter. Hurtig, billig og kvalitativ- det er vi!

Din danske udgave oversat til dari eller pashto

I Afghanistan er der mange forskellige sprogsorter inden for persisk. Dari og pashto (kan staves pashto) er de to officielle sprog. Vi kan begge sprog! Det er netop dette, der gør os unikke som oversættelsesservice.

Kontakt os i dag, og vi vil hjælpe dig videre. Vi besvarer eventuelle spørgsmål, du har. Ring til os på 39 15 81 80, og vi vil finde den bedste løsning til din opgave.

Et skræddersyet tilbud til en overkommelig pris

Til højre ser du en formular, hvor du som kunde kan anmode om et tilbud. Har du flere danske dokumenter der skal oversættes til dari? Så bør du sende os en e-mail, hvor du tilføjer de dokumenter du ønsker oversat. Angiv eventuelle præferencer, samt din ønskede leveringstid. Vi tilpasser tilbuddet efter dine ønsker og behov, og vil hurtigt komme tilbage med et tilbud, som du kan overveje.

Hvor meget koster en oversættelse fra dansk til dari?

Vores pris på oversættelse fra dansk til dari er DKK 2,39 per ord, og for oversættelser fra dari til dansk betaler du samme tarif. Prisen på oversættelser er altså primært baseret på antallet af ord i teksten der skal oversættes. Der kan dog være forskellige faktorer, der kan påvirke den samlede pris. Hvis du ønsker at se vores detaljerede prisliste, skal du klikke på siden ’Priser’ øverst i menuen.

2017-01-19T12:27:08.2122218Z
Samira Barghadouch
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo