Hurtig
oversætter
Kundens Behov - Vores Fokus
Hurtig
Kundens Behov - Vores Fokus

Hurtigoversætter - Japanske oversættelsesservices

Oversætterbureau Dansk-japansk. Oversættelser fra tysk til japansk.

Vi vejleder dig gerne med dine oversættelsesønsker. Send os blot din forespørgsel pr. e-mail.

Vi er et oversætteragentur med sæde i Danmark, der har stor erfaring i oversættelse til og fra det japanske sprog. Vores professionelle japanske oversættere er specialiseret inden for diverse fagområder. Vi bearbejder finansielle, juridiske, medicinske, tekniske, kommercielle og almene oversættelser til og fra det japanske sprog. Også hvis du leverer dokumenter på engelsk, fransk, italiensk, spansk, nederlandsk eller et andet sprog til os, oversætter vi dem gerne til japansk.

Japansk står på listen over de hyppigst talte sprog på 9.-pladsen, og det vurderes, at ca. 4,9 % af alle websider er på japansk. Japan er Asiens førende finans- og teknologimarked. Efterspørgslen på oversættelser til og fra japansk stiger konstant hos de store eksportorienterede virksomheder. Vi har i vores database et stort antal japansk-oversættere, der er specialiseret i forskellige områder som f.eks. teknik, finanser og kommercielle tekster.

Japansk-oversættere i vores database

Sådan, som alle vores oversætter, har også vores japansk-oversættere mange års oversættelseserfaring. Til oversættelser til japansk bruger vi for det meste vores netværk af oversættere i Japan, Amerika eller Hawaii. Disse oversættere er ajour med det japanske sprogs udvikling, således forældet sprogbrug undgås.

Hver af vores japansk-oversættere er derudover specialist på et eget fagområde. Til reklametekster, eksempelvis en brochure, et nyhedsbrev eller en hjemmeside anvender vi oversættere med en flydende og flot skrivestil, der også fungerer som tekstforfattere. Også til dine officielle dokumenter, eksempelvis forretningsaftaler, har vi den rigtige oversætter.

Omkostningsbesparelse

Ved oversættelser fra dansk til japansk kan det være billigere for dig først at få en mellemoversættelse til engelsk udfærdiget. Derefter oversættes teksten af en erfaren engelsk-japansk-oversætter. Det samme gælder for japansk-dansk-oversættelser; her kan mellemtrinnet være japansk-engelsk. Fordelen ved dette mellemtrin består i, at vi kan få oversættelsen bearbejdet af en oversætter, der bor og arbejder på sprogområdet, og således du for det samme beløb straks har en engelsk version af din tekst til rådighed. Denne mulighed er ikke givet i alle tilfælde men afhænger afgørende af din teksts emne. Hvis du ønsker at vide, om dette er muligt for din tekst, giver vi gerne nærmere informationer.

2016-06-21T11:14:05.0897233Z
Mariell Karlsen Bakke
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo