Hurtig
oversætter
Kundens Behov - Vores Fokus
Kundens Behov - Vores Fokus

Oversættelse fra dansk til persisk

Persisk arkitekturdetalje. Hos os får i kvalitetsoversættelse fra dansk til persisk.

Persisk arkitektur. Vi tilbyder professionelle oversættelser fra dansk til persisk. Den bedste kvalitet til rimelige priser. Vi leverer desuden dit produkt lynhurtigt!

Måske er du en privatperson, der har behov for at oversætte et brev fra dansk til persisk? Eller måske er du en virksomhed i Danmark, som har brug for at oversætte en forretningsaftale til persisk?

Uanset hvad, kan oversættelsesbureau Hurtigoversætter hjælpe dig/jer. Myndigheder, organisationer og privatpersoner regner med os, til alle former for opgaver mellem dansk og persisk.

En dansk-persisk oversætter

Forskellige lande og regioner, hver med sin egen dialekt af standardpersisk, er noget, vi har taget hensyn til. Vores oversættere bor nemlig i forskellige lande og regioner. Der er derfor ingen risiko for, at din dansk-persiske oversættelse kan få forkert grammatik, sprog eller terminologi.

Når man tager højde for regionale forskelle i oversættelsen, kaldes det for lokalisering. Vi er de bedste i lokalisering, og det gør os unikke i oversættelsesbranchen.

Myndigheder

Indvandring fra persisktalende lande til Danmark, har resulteret i et stort behov for oversættelser fra dansk til persisk. Vi har oversættere, som kan dække en stor del af denne efterspørgsel, der eksisterer bl.a. fra myndigheder i Danmark.

Vores styrke er, at vi har viden om forskellige persiske sprogsorter, og dette er en af grundene til vores fortsatte succes i oversættelsesbranchen i dag. Vi har det, der kræves, om det så er til oversættelse af juridiske dokumenter, eller kommunikation mellem forskellige organisationer og myndigheder.

Et tilbud tilpasset dig

Har du flere tekster, der skal oversættes fra dansk til persisk? Send os en e-mail, med dine tekster vedhæftet. Har du et dokument (med en mindre mængde tekst) kan du udfylde formularen, du ser til højre.

Tøv ikke med at kontakte os på, 39 15 81 80, hvis du har spørgsmål eller bekymringer. Vores Project Managers vil hjælpe dig. Vi garanterer kvalitetsoversættelser til rimelige priser, og med hurtig levering!

2016-10-27T13:43:27.3583065Z
Samira Barghadouch
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Send Samira en e‑mail

Det er udfordrende tider for mange af vores kunder, såvel nye som faste. Vi står klar til at tænke med jer og finde gode og effektive løsninger for alle jeres oversættelsesbehov, og vi holder åbent som normalt.

American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo
Professionelle oversættere foretrækker vores oversættelsesbureau. Hurtigoversætter er erhvervsmedlem hos det førende, globale oversætternetværk, ProZ, hvor 43 oversættere har tildelt os en score på 5,0 ud af 5.