Hurtig
oversætter
Kundens Behov - Vores Fokus
Kundens Behov - Vores Fokus

Oversættelser fra dansk til serbisk

Flyfoto over Serbien. Oversættelser fra dansk til serbisk.

Vi tilbyder kvalitative oversættelser fra dansk til serbisk. Rimlige priser og hurtige leveringer!

Kendskab til grammatik, fonetik, samt sprogkultur, er yderst vigtigt. For os i oversættelsesbureauet Hurtigoversætter er det grundlaget for vores virksomhed.

Vi er stolte af, at kunne tilbyde oversættelser af højeste kvalitet. Vi ved hvordan sprogvarianter i forskellige lande og regioner, adskiller sig fra hinanden.

Dansk-serbisk oversættelse

Når det gælder oversættelse fra dansk til serbisk er vi forsigtige med hvilken oversætter vi vælger. Skal teksten/teksterne bruges, juridisk, medicinsk eller teknisk, skal oversætteren naturligvis have kompetencerne inden for de relevante områder.

Oversætteren skal endvidere have:

Serbiske oversættere

Lokalisering indebærer, at der er taget højde for regionale faktorer, der kan påvirke den aktuelle oversættelse. Påvirkningerne kan variere, afhængigt af emneområde. Vi har serbiske oversætter som bor i Serbien. Man kan sammenfatte lokaliseringen, ved at tilpasse oversættelsen til:

Fordelagtigt tilbud

Hvis du vælger at samarbejde med os, tager vi os af hele processen fra start til slut. Vi sørger for at du har kontakt med én og samme Project Manager, under hele forløbet.

Vi oversætter for både private personer, men også store virksomheder. Vi håndterer alt fra simple breve til tekniske brugsanvisninger. Vi kan give dig et unikt tilbud, som mange af vores konkurrenter ikke kan matche.

For at udnytte dette tilbud, skal du udfylde formularen til højre, og tilføje den tekst, du vil have oversat. Hvis der er tale om et større dokument kan du e-maile os.

Din kontaktperson vurderer materialet, og kommer tilbage til dig så hurtigt som muligt. Er du enig med tilbuddet, vil vi starte med din oversættelse, med det samme!

Tøv ikke med at ringe til os. Du finder alle vores informationer på siden ’Kontaktdata’.

Vi glæder os til at være til din tjeneste!

2017-01-12T12:16:37.9853569Z
Fatima Vangen
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Send Fatima en e‑mail
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo