Hurtig
oversætter
Kundens Behov - Vores Fokus
Kundens Behov - Vores Fokus

Oversætterens modersmål er spansk

Oversætterbureau dansk-spansk. Oversættelser fra dansk til spansk.

Vi vejleder dig gerne i forbindelse med dine oversættelsesønsker fra dansk til spansk. Send os blot din forespørgsel pr. e-mail.

Din danske tekst, oversat til spansk af spaniere. Denne mulighed tilbyder oversætterbureauet Hurtigoversætter. Fra vores bureau i Madrid leder vi et tæt netværk af kvalificerede oversættere fra hele Spanien. Hver oversætter, vi samarbejder med, har spansk som modersmål, men det er langt fra det hele: Alle vores oversættere er specialiseret inden for bestemte fagområder. Det betyder for dig, at vi er den rigtige partner i forbindelse med din oversættelse. Et dansk bankdokument udgør ikke noget problem for os, lige så lidt som en opskrift, du ønsker at give til dine venner i Spanien. Og alle tænkelige områder derimellem.

Kvalitetsoversættelser til en billig pris

Din oversættelse er ikke dyr. Hos os kan du få udarbejdet et tilbud på forskellige måder. Du kan ganske enkelt ringe til vores spanske kontor i Madrid: +34 91 90 11 441. Men du kan også sende dit danske dokument til os pr. e-mail eller udfylde tilbudsformularen på denne side. Inden for én time vil en Project Manager fra Hurtigoversætter sende dig et uforpligtigende tilbud pr. e-mail. Hyppigt modtager du din spansk-oversættelse selvsamme dag.

Oversættelsesservicen fra Hurtigoversætter har en omfattende erfaring i hurtig levering af online-oversættelser til spansk. I årevis har vi arbejdet ud fra dette vigtige EU-lands hovedstad, Madrid. Vores oversættere har bopæl i Spanien, er informeret om den aktuelle udvikling i det spanske samfund og kender særprægene ved det spanske. Nysgerrig? Så henvend dig telefonisk til en af vores Project Managers for dansk-spansk. Vores adresser og telefonnumre finder du under menupunktet ’Kontaktdata’.

Ønsker du at bede om et tilbud med det samme? Så skal du bare udfylde formularen til højre. Du kan også sende din tekst til os pr. e-mail. Hvad du end vælger, vil du modtage et udspecificeret tilbud på din dansk-spanske oversættelse med det samme.

Vil du gerne rekvirere et tilbud direkte? Udfyld formularen med tilbudsforespørgslen online. Du kan også sende din tekst til os pr. e-mail.

Hvis du ringer til os direkte på 39 15 81 80 eller på 70 27 79 97 får du direkte kontakt med en af vores Project Managers.

2017-01-09T11:39:16.6064772Z
Fatima Vangen
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Send Fatima en e‑mail
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo