Hurtig
oversætter
Kundens Behov - Vores Fokus
Kundens Behov - Vores Fokus

Gothic Belfry, bell-tower of Tournai

Le Beffroi de Tournai, i Belgien. Vi oversætter dine tekster fra engelsk til belgisk fransk. Tilføj dine filer i en mail så vender vi tilbage til dig med et tilbud.

Oversættelser fra engelsk til belgisk fransk

Folk taler som regel bare om sproget fransk uden at tænke på at der rent faktisk findes flere forskellige typer, af det franske sprog. Sproget varierer meget afhængigt af, hvor i verden det tales.

En stor forskel mellem belgisk fransk og klassisk fransk, som det nu tales i Frankrig er brugen af f.eks. tal.

Vi her hos Hurtigoversætter kender alle disse vigtige forskelle, og er specialiseret i netop at genkende disse forskelle. Desuden oversætter vi dine dokumenter fra engelsk til belgisk fransk, på ingen tid!

Lokalisering - fransk i Belgien

Dette ord betyder at man genkender de små, men afgørende dialektale og grammatiske forskelle på et sprog, selvom sproget i bund og grund er det samme.

Alt omkring dette, er vigtigt for en oversættelse! Om det så er fransk i Frankrig eller fransk i Belgien dine dokumenter skal oversættes til, og om det er indenfor juristik eller catering, så kan vi altid hjælpe dig!

Belgisk-fransk oversættere

Hurtigoversætters belgisk-fransk oversættere beskæftiger sig med dine medicinske journaler, journalistiske artikler eller dit personlige brev fra engelsk til belgisk fransk. Om du er privatperson eller organisation, eller om du har en eller flere tekstdokumenter er uden betydning. Vi hjælper dig, uanset hvad, og du har med et professionelt team at gøre, som ikke stopper før du er 100 % tilfreds!

Tilbud

Anmod om et tilbud, og find ud af de nøjagtige omkostninger på din oversættelse. Mail dokumentet til os, og vi vil vende tilbage med et tilbud, når vi har analyseret din tekst. Vi taler med oversætteren, og forhandler os frem til en god pris.

Hvis du har spørgsmål, eller ønsker flere informationer, kan du ringe til os. Telefonnummeret finder du på siden ’Kontaktdata’ øverst i menuen. Vi skræddersyr din oversættelse fra engelsk til belgisk fransk, så den passer præcist til dine mål. Vi ser meget frem til din kontakt!

2017-01-12T09:21:36.5700617Z
Mariell Karlsen Bakke
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Send Mariell en e‑mail

Det er udfordrende tider for mange af vores kunder, såvel nye som faste. Vi står klar til at tænke med jer og finde gode og effektive løsninger for alle jeres oversættelsesbehov, og vi holder åbent som normalt.

American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo
Professionelle oversættere foretrækker vores oversættelsesbureau. Hurtigoversætter er erhvervsmedlem hos det førende, globale oversætternetværk, ProZ, hvor 42 oversættere har tildelt os en score på 5,0 ud af 5.