Hurtig
oversætter
Kundens Behov - Vores Fokus
Kundens Behov - Vores Fokus

Den perfekte franske oversættelse - hurtigt.

Ca. 80 millioner har fransk som modersmål

Send os din tekst til os via e-mail.

Søger du den perfekte franske oversættelse af din engelske tekst? Har du brug for den med det samme? Så er du kommet til det rette sted hos oversættelsesbureauet Hurtigoversætter. Vi er kendt for vores hurtige leveringstider. Udfyld venligst forespørgselsformularen til højre eller send os en e-mail med din engelske tekst på e-mail. På hverdage sender vi dig straks et konkurrencedygtigt tilbud. Du kan også selv beregne prisen: Med vores tarif på DKK 1,19, er vi et af de mest konkurrencedygtige oversættelsesbureauer. Når vi én gang har fået din godkendelse, vil du normalt modtage din franske oversættelse på samme hverdag.

Specialiseret i mange forskellige emneområder

Vores kontor i Paris tager sig af den engelsk-franske sprogkombination og leder et team af autoriserede oversættere med fransk som modersmål. Praktisk talt alle vores oversættere bor i Frankrig, og er specialiserede i bestemte emneområder. Du kan regne med oversættelsesbureauet Hurtigoversætter vedrørende oversættelser til et hvilket som helst område. Fra sport til politik, fra vin til luftfart: Vi har en oversætter til ethvert tænkeligt område. Vi har juridiske, tekniske og medicinske oversættere i vores database, såvel som oversættere på mange andre områder.

Økonomisk tarif pr. ord

Det er ikke dyrt. Tag din engelske tekst og regn ud, hvad en oversættelse til fransk kommer til at koste. Vores pris pr. ord er kun DKK 1,19. Du kan også sende din engelske tekst til os over e-mail, især hvis du ønsker et detaljeret pristilbud. Selvfølgelig kan du også ringe til os: 39 15 81 80. Vores Projekt Managere vil med glæde hjælpe dig.

2016-05-31T15:44:06.5409655Z
Mariell Karlsen Bakke
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Send Mariell en e‑mail
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo