Hurtig
oversætter
Kundens Behov - Vores Fokus
Kundens Behov - Vores Fokus

Professionelle oversættelser

Send os din tekst til os via e-mail.

En oversættelse som siger, hvad den mener

Vi hører eller læser engelsk hver dag. Og vi forstår ofte meningen i større eller mindre grad. Vi har jo lært engelsk i skolen og har ofte deltaget i engelske sprogkurser. Eller også bruger vi engelsk på arbejde. Alligevel ved vi ikke altid helt nøjagtigt, hvad et ord, et udsagn eller en sætning betyder. Det er i sådanne tilfælde, at du kan bruge oversættelsesbureauet Hurtigoversætter.

Specialister kender faldgruberne

Oversættelsesbureauet Hurtigoversætter har alene i Nederlandene et tæt netværk af autoriserede hollandske oversættere, som alle er specialiserede i forskellige emner. Det betyder, at oversætteren forstår den engelske teksts reelle betydning, før han begynder på oversættelsen. En juridisk tekst bliver oversat af en oversætter som er uddannet i juridiske tekster, en teknisk oversættelse af en oversætter med viden om teknik, en medicinsk tekst af en person med medicinsk baggrund, osv. Vi holder kontakt med oversættere som har kendskab til sport, kultur, politik, litteratur, rejser til vands og i luften, natur og miljø, turisme, historie, osv. Disse specialister kender de finurligheder og nuancer på engelsk, som du ikke har lært derhjemme, i skolen eller på arbejde.

…og, det koster ikke en formue

Den perfekte engelske oversættelse i en fart. Det er det, vi lover dig hos oversættelsesbureauet Hurtigoversætter. Og vi holder, hvad vi lover. Vi er ikke bare den hurtigste - men også den hurtigst voksende - oversættelsesvirksomhed i Europa. Næsten hundredtusind kunder sætter pris på vores oversættelsesservice. Måske fordi vi ikke er så dyre. For en pris på kun DKK 1,42 pr. ord får du en nøjagtig engelsk-hollandsk oversættelse på ingen tid. Du kan endda selv beregne, hvor meget din oversættelse kommer til at koste.

Du kan også udfylde forespørgselsformularen til højre eller sende din tekst til os via e-mail. Selvfølgelig kan du ringe til os hvis du ønsker et mere detaljeret tilbud eller hvis du har spørgsmål. Telefonnummeret er: 39 15 81 80. Vore Projekt Managers ser frem til at hjælpe dig!

2016-06-06T13:05:48.7629351Z
Mariell Karlsen Bakke
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Send Mariell en e‑mail
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo