Hurtig
oversætter
Kundens Behov - Vores Fokus
Kundens Behov - Vores Fokus

Oversættelse fra engelsk til rumænsk

Kloster i Rumænien. Vi oversætter dine dokumenter fra engelsk til rumænsk.

Kloster i Rumænien. Vi tilbyder oversættelser fra engelsk til rumænsk. E-mail dine tekster for at modtage et prisværdigt tilbud, indenfor blot 1 time!

Der er et kommercielt marked for landbrugs-, og industrielle produkter, værktøjs-, samt entreprenørmateriel, og elektrisk udstyr.

Dette betyder også, at behovet for oversættelse, for eksempel, af betjeningsvejledning er meget stort. Oversættelsesbureau Hurtigoversætter hyrer rumænske oversættere med baggrund inden for fagområdet af netop din tekst.

Oversættere med rumænsk som modersmål

Din engelske brugermanual oversættes med terminologisk viden på det pågældende område. Rumænsk er altid personens modersmål, i dette tilfælde.

Tekniske, juridiske og medicinske dokumenter er intet problem for os. Vi har sagkyndige oversættere for hele erhvervsmarkedet.

Moderne teknologi

Med moderne teknologi, kan vi fokusere på dig som kunde. Det genererer besparelser af tid, og dermed penge. Selvfølgelig, vil dette blot gavne dig, som forbruger.

Du får en lavere pris hos os end hos mange af vores konkurrenter. Du får den samme høje kvalitet på trods af lavere priser, og vi leverer lynhurtigt.

Et tilbud på din forespørgsel

Send dine filer i en e-mail så beregner vi, hvad din tekst vil koste at oversætte. Vores kunder er både private, samt store virksomheder. Uanset type og størrelse af teksten, kan vi hjælpe dig/jer!

Du er velkommen til at kontakte os, og vi vil besvare de spørgsmål, du har. Hos os får du et unikt kvalitetsprodukt, som passer til netop dine behov.

2017-01-02T12:24:51.2494158Z
Mariell Karlsen Bakke
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Send Mariell en e‑mail

Det er udfordrende tider for mange af vores kunder, såvel nye som faste. Vi står klar til at tænke med jer og finde gode og effektive løsninger for alle jeres oversættelsesbehov, og vi holder åbent som normalt.

American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo
Professionelle oversættere foretrækker vores oversættelsesbureau. Hurtigoversætter er erhvervsmedlem hos det førende, globale oversætternetværk, ProZ, hvor 42 oversættere har tildelt os en score på 5,0 ud af 5.