Oversættelse fra engelsk til slovakisk

Bratislava

Bratislava. Vi tilbyder oversættelser fra engelsk til slovakisk. Mail dine tekster for et prisværdigt tilbud på din oversættelse.

Vi samarbejder med lokaliserede oversættere i Slovakiet. Når vi bruger en oversætter til en oversættelse fra engelsk til slovakisk, garanterer vi, at denne person har:

  • slovakisk som modersmål
  • engelsk orienteret uddannelse
  • ekspertise på det pågældende område

Hurtigoversætter har bred erfaring i branchen. Med et strømlinet system, kan vi holde produktionsomkostningerne nede, men samtidig opretholde den høje kvalitet, som vi aldrig går på kompromis med!

Slovakisk indfødte oversættere

Med lokaliserede oversættere med omfattende viden inden for dit område, og i målsprogslandet, sikrer vi kvaliteten af din oversættelse. Du får den bedst mulige kvalitet, til konkurrencedygtige priser.

Kontakt os og find ud af hvorfor så mange kunder er afhængige af os, for gentagne opgaver. Vi giver dig gerne referencer efter anmodning.

Et tilbud baseret på dine krav

Vi kan helt sikkert sige, at vi har den rette oversætter til netop din tekst! Vi har mange oversættere med ekspertise i forskellige discipliner. Om det er et CV eller en teknisk håndbog der skal oversættes betyder ikke noget, vi kan oversætte alle slags tekster.

Mail dine tekstfiler til os, og vi vil finde ud af et gunstigt tilbud, tilpasset til dig. Hvis du siger ja, til at samarbejde med os, vil vi straks starte oversættelsen på dit dokument.

Få fat i os nu!

Kontakt os nu, vores kontaktoplysninger finder du på siden ’Kontaktdata’. Vi fortæller dig gerne mere om, hvad vi kan gøre for dig!

2017-01-19T12:25:01.9415960Z

Jens Tandberg
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Male83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo