Oversættelser til kurmanji

Vi oversætter dine engelske tekster til kurmanji

Vi oversætter gerne dine engelske tekster til kurmanji. Send dokument filerne via e-mail, så hjælper vi dig videre.

Vi har kurdiske oversættere, der kan håndtere forskellige dialektvarianter af sproget. Sorani er en kurdisk dialekt, og kurmanji er en anden. De betragtes som de største kurdiske dialekter.

De største dialekter har til gengæld underdialekter, hvor bahdini og zaza tilhører kurmanji.

Bahdini og zaza

Kært barn har mange navne. De dialektale navne på underdialekterne, er flere. Bahdini kan også betegnes badinani. Zaza kaldes også for zazaisk, eller zazakî, og har sit navn, fra zazafolket i det østlige Tyrkiet. Andre navne for zaza, er kirdki, dimili, og kirmancki.

Engelsk-kurdiske oversættelser

Her hos Hurtigoversætter, får du en kvalitetssikret oversættelse. En kurdisk oversætter med sproget som modersmål, og spidskompetencer i Kurmanji, giver den højst tænkbare standard, på din engelsk-kurdiske oversættelse.

Du får mere end bare en oversættelse, når du samarbejder med os. Du får:

  • Dialektale sprogjusteringer
  • Kvalitetssikret dokument
  • Tekstbearbejdning i forhold til det oprindelige dokument
  • Terminologi tilpasset til indhold

Nøglen til succes

Vores tilfredse kunder er naturligvis grundlaget for vores stærke position på markedet i dag. Vi er kommet langt som virksomhed, og fortsætter med at udvide os i hele verden. Vi åbner kontorer, overalt i verden, fra Finland til Amerika. At vi ansættes af tilbagevendende virksomheder, og privatpersoner, afhænger af meget:

  • Kundefokus og tilgængelighed
  • Effektivisering, digitalisering, og automatisering
  • Vores unikke software
  • God kommunikation

Hurtigoversætter tilbyder førsteklasses oversættelsestjenester, til konkurrencedygtige priser. Sammenlign os med konkurrerende oversættelsesbureauer!

Et specificeret tilbud efter dine ønsker

Du sender dine tekster til os, enten via formularen til højre, eller hvis der er mange sider, er det bedre at du vedhæfter filerne i en e-mail. Vi analyserer, og sender et tilbud tilbage, som du kan tage stilling til, om du vil acceptere.

Vil du acceptere det tilbud, du har modtaget, sætter vi oversættelsesarbejdet i gang, med det samme. Vi vil informere dig om alt dette, når den tid kommer. Du vil altid have én og samme kontaktperson, i løbet af denne periode.

Spørg os

Din Project Manager er den person, du er i kontakt med gennem hele processen, men vi arbejder i et team, og der vil altid være en til stede, som kan besvare dine spørgsmål.

Vil du komme i kontakt med os i dag, kan du besøge siden ’kontaktdata’. Der vil du finde alle kontaktoplysninger. Tøv ikke med at ringe, allerede i dag!

2016-11-22T12:17:06.6808199Z

Joanne Mensink
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Female83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo