Hurtig
oversætter
Kundens Behov - Vores Fokus
Hurtig
Kundens Behov - Vores Fokus

Vatikanet i Rom

Latin er fortsat et levende sprog i den katolske kirke, samt inden for medicin og forskning. Vi hjælper dig med oversættelser fra engelsk til latin. Ring 39 15 81 80 så fortæller vi dig mere!

Oversættelse fra engelsk til latin

For at forstå Europas historie og sprogene der findes i denne verdensdel, er grundkundskaberne i latin, af stor betydning.

Oversætterbureauet Hurtigoversætter hjælper dig med oversættelser fra engelsk til latin.

Film, medicin og biologi

Latin er i dag ikke et levende sprog i den forstand, at det faktisk bliver talt. Men at betragte sproget som uddødt, er forkert.

Inden for de medicinske og biologiske områder har latin stadig en meget stærk position. Film og medieproduktion er et andet område, hvor latin forekommer lejlighedsvis. Katolicismen bruger også den latinske skrift, den dag i dag.

Hvad koster en oversættelse til latin?

På siden ’Priser’ kan du beregne en pris per ord, for din engelske tekst, som du ønsker at få oversat til latin. Vi anbefaler dog, at du scanner dit tekstdokument, vedhæfter det, og sender det til os via e-mail.

Dette er den bedste måde, således at vi kan give dig den mest præcist mulige beregning. Priserne varierer afhængigt af typen af dokumentet, og omfanget af teksten. Lad os analysere materialet, og angiv andre eventuelle anmodninger i e-mailen til os.

Vi vil vende tilbage med et tilbud, som kun få andre virksomheder kan matche. Ring til 39 15 81 80, og vi vil hjælpe dig videre! Vi skræddersyr din oversættelse fra engelsk til latin, således at den passer til dine behov.

2017-01-05T10:29:20.6452992Z
Samira Barghadouch
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo