Hurtig
oversætter
Kundens Behov - Vores Fokus
Kundens Behov - Vores Fokus

Oversættelse fra engelsk til russisk

Oversættelser mellem engelsk og russisk

Vi byder på oversættelsesservice mellem engelsk og russisk. Kontakt os, så fortæller vi mere om hvordan vi kan hjælpe dig!

Personlige og ukomplicerede forretningsforbindelser med partnere er en forudsætning for at drive forretninger i Rusland.

Med mange økonomiske regioner hver især med forskellige betingelser, kræves der dybere viden om de forskellige forretningsområder.

Spidskompetence

Hurtigoversætter vælger oversætteren i forhold til tekstmaterialets indhold, og personen har altid modersmål i målsproget, hvilket i dette tilfælde er russisk.

Højtuddannede, specialiserede og erfarne oversættere bearbejder dine tekster med stor hensynstagen til de lokale faktorer, der kan påvirke oversættelsen.

Russiske oversættere

Hurtigoversætter arbejder med russiske oversættere som er bosat i forskellige russisk-talende regioner, ikke blot i Rusland, som man normalt ville gå ud fra. Målgruppen for oversættelsen er lige så vigtig, får at opnå en autentisk gengivelse af originalteksten, der formidler den samme sprogfølelse som kildesproget gør.

De russiske oversættere har også meget gode engelskkundskaber, hvilket forstærker kvaliteten af dit produkt yderligere.

Få et godt tilbud nu!

Lokalisering, samt russiske oversættere i alle tidszoner, der arbejder i aftenerne og i weekenderne er blot et par grunde til, at vi også kan reducere priserne. Høj kvalitet behøver ikke at være dyrt. Det er vi et levende eksempel på!

Med vores unikke, moderne program kan vi fokusere helt og holdent på kunden. Send dit tekstdokument, til os, og vi vil vende tilbage med et tilbud, så hurtigt som muligt.

Kontakt

Kontakt os, og vi fortæller dig mere om, hvordan vi arbejder, og hvad vi ellers kan byde på mht. oversættelsesservices. Hos os får du altid en skræddersyet oversættelse, der passer til netop dine præferencer og behov.

Velkommen til at kontakte os med det samme. Vi ser meget frem til dit samarbejde!

2017-01-05T13:03:39.6561077Z
May-Linn Anker Andersen
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Send May-Linn en e‑mail
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo