Oversættelse fra engelsk til samisk

Lapland

Har du brug for at oversætte turistbrochurer fra engelsk til samisk? Så send os en e-mail. Vi kender forskellene mellem de samiske sprogversioner, der adskiller sig meget fra hinanden!

Det samiske sprog er et generisk udtryk, som består af en række forskellige sprogvarianter. Lingvister taler om op til elleve samiske sprog.

Disse sorter adskiller sig mindst lige så meget fra hinanden, som de skandinaviske sprog, dansk, norsk og svensk.

Samiske oversættere

I Sverige befinder der sig tre store samiske sprog:

  • Nordsamisk
  • Lule samisk
  • Sydsamisk

Nordsamisk har det største antal talere, og er det mest anvendte skriftsprog. Hurtigoversætter oversætter gerne dine tekster mellem samisk og engelsk.

Sne og rensdyr

Samisk indeholder flere ord, der har med naturen og rensdyr at gøre. For eksempel er der mange forskellige ord for sne. Dette er således at man med blot ét eneste ord, kan beskrive sneens udseende, og egenskaber.

Det samme gælder landskabet, med henblik på at beskrive bjerge, vandløb og forskellige miljøer. Der er også mange ord for beskrivelse af rensdyrs alder, køn og farve.

Samiske oversættelser

Du vil måske oversætte turistinformationer fra samisk til engelsk, eller du har brug for hjælp i din korrespondance fra engelsk til samisk? Så vi er den rigtige oversættelsesservice for dig!

Kontakt os og vi vil drøfte, hvordan dit projekt ser ud, og hvordan vi kan hjælpe dig på den bedste måde. Ring til os på 39 15 81 80, så kan du tale med en af vores Project Managers.

For at beregne din nøjagtige pris på din engelsk-samisk oversættelse, er vi nødt til at se materialet først. Vedhæft filerne i en email, og vi vil vende tilbage med et tilbud, så snart vi kan!

2016-11-01T12:37:45.2277627Z

Mogens Snedker
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Male83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo