Hurtig
oversætter
Kundens Behov - Vores Fokus
Kundens Behov - Vores Fokus

Oversættelse fra engelsk til singalesisk

Vi udfører oversættelser fra engelsk til singalesisk

Send os en e-mail med dine scannede filer, og vi vender tilbage med et prisvenligt tilbud. Vi tager os af din oversættelse fra engelsk til singalesisk.

Der er masser af muligheder for at drive forretninger i Sri Lanka. Eksempelvis eksport af gummi, frugt, grøntsager og sko.

Hurtigoversætter tilbyder kvalitetsoversættelse fra engelsk til singalesisk. Med mange års erfaring i oversættelser på forskellige forretningsområder til og fra singalesisk, er vi overbeviste om, at vi kan hjælpe dig!

Kokosnødder

De forretningsmæssige muligheder er mange i Sri Lanka. Kokosnødder er en af dem. Ca. 3 milliarder af disse nødder dyrkes hvert år, og industrien har en omsætning på store summer penge. Eksporthandelen udgør en vigtig del af den srilankanske økonomi, og kokosnødder er altså en af de vigtigste eksportvarer.

Hurtigoversætter, har den oversætter som du har brug for i din virksomhedskommunikation fra engelsk til singalesisk. Lad os gøre det, vi er gode til, så kan du fokusere på dine forretninger.

Tilbud på en singalesisk oversættelse

Scan dine tekster, vedhæft dem i en e-mailog send den til os. En anden mulighed er, at du udfylder formularen til højre.

En af vores Project Managers ser på din tekst, og vil kontakte dig hurtigst muligt, med et prisvenligt tilbud. Vil du acceptere tilbuddet, begynder vi arbejdet med det samme.

Ring til os

Du kan ringe til os på 39 15 81 80. Så kan vi sammen drøfte, hvordan vi kan håndtere dine forretningstekster på den bedste måde. Vi ser på dine behov, præferencer, målgruppe, samt andre vigtige faktorer. Derefter skræddersyr vi din unikke oversættelse!

2016-11-01T12:38:45.2167581Z
Fatima Vangen
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Send Fatima en e‑mail
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo
Professionelle oversættere foretrækker vores oversættelsesbureau. Hurtigoversætter er erhvervsmedlem hos det førende, globale oversætternetværk, ProZ, hvor 42 oversættere har tildelt os en score på 5,0 ud af 5.