Oversættelse fra engelsk til sorani

Vi oversætter din engelske tekst til sorani.

Vi oversætter gerne dine engelske tekster til sorani. Send dine filer, i en e-mail så hjælper vi dig mere end gerne videre!

I oversættelsesbureauet Hurtigoversætter, tilbyder vi oversættelser fra engelsk til sorani. Vores oversættere er modersmålstalere i kurdisk, men har også de sproglige færdigheder i de forskellige underdialekter. Vi har kundefokus, og arbejder ud fra de anmodninger, du har. Du får et slutprodukt, af garanteret topkvalitet!

Dialektal oversættelse

Vi oversætter dine tekster med kendskab til dialektforskelle i sorani. Vi bruger lokalisering i vores dialektale oversættelser.

Det betyder, at dine dokumenter gennemgår:

  • Grammatisk tilpasning
  • Kvalitetssikring
  • Autentificering- oversættelsen bør afspejle den oprindelige tekst, troværdigt
  • Terminologibearbejdning - teksten tilpasses efter det aktuelle fagområde

Et tilbud uden forpligtelser

At anmode om et tilbud fra os, koster ingenting, indtil du selv vælger at acceptere det. Du vedhæfter dine dokumenter i en e-mail, og sender det til os.

Vi ser på materialet, og vil vende tilbage med et overkommeligt, og konkurrencedygtigt tilbud. Du kan herefter tage stilling til, om du vil acceptere tilbuddet, eller ikke.

Kontakt os

Du har kontakt til en og samme Project Manager gennem hele projektet, og kan altid kontakte os, hvis der opstår spørgsmål. Vi arbejder i teams, så der er altid nogen, der kan svare.

Hvis du klikker på siden ’Kontaktdata’ så kan du finde alle vores telefonnumre, og adresser. Du er velkommen til at kontakte os i dag!

2017-01-16T12:05:56.5693435Z

May-Linn Anker Andersen
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Female83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo