Hurtig
oversætter
Kundens Behov - Vores Fokus
Kundens Behov - Vores Fokus

Oversættelse fra engelsk til thailandsk

Koh Phangan, Thailand

Koh Phangan, Thailand. Vi laver oversættelse mellem engelsk og thailandsk. Velkommen til at sende dine tekster til os i en e-mail, så laver vi et godt tilbud til dig!

Turismen er stor i Thailand. Vi oversætter forskellige typer af turistinformationer fra thailandsk til engelsk. Men vi kan naturligvis også hjælpe dig med oversættelser fra engelsk til thailandsk!

Hurtigoversætter har modersmålsoversættere i de fleste fagområder. Vi håndterer bl.a. personlige breve, samt mere komplekse juridiske dokumenter.

Thailandske oversættere

Ganske ofte hører man udtrykket lokalisering i oversættelsessammenhænge. Det henviser til at teksten tilpasses lokalt til de påvirkende faktorer såsom:

Specielt udviklet software, som er designet til os, gør det muligt at arbejde på en omkostningsbesparende måde. Vi sparer tid og penge og det gavner naturligvis dig som kunde.

Gode priser

Du får et personlig Project Manager og en skræddersyet oversættelse. En og samme kontaktperson under hele forløbet, gør at du som kunde kan føle en vis sikkerhed. Som team, står vi altid til rådighed for dig!

Ring 39 15 81 80 og vi vil fortælle dig mere om, hvordan vi kan hjælpe dig!

For at kunne regne en pris ud for din oversættelse, skal vi først se hvilket materiale der er tale om. Vedhæft dine filer sammen med dine ønsker i en e-mail, og vi vil vende tilbage med et særligt tilbud.

Har du en mindre tekst, der skal oversættes, kan du også udfylde formularen til højre. Vi begynder oversættelsen, så snart du har valgt at tage imod tilbuddet.

2016-10-26T13:34:09.1939081Z
Samira Barghadouch
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Send Samira en e‑mail

Det er udfordrende tider for mange af vores kunder, såvel nye som faste. Vi står klar til at tænke med jer og finde gode og effektive løsninger for alle jeres oversættelsesbehov, og vi holder åbent som normalt.

American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo
Professionelle oversættere foretrækker vores oversættelsesbureau. Hurtigoversætter er erhvervsmedlem hos det førende, globale oversætternetværk, ProZ, hvor 43 oversættere har tildelt os en score på 5,0 ud af 5.