Oversættelse fra engelsk til ukrainsk

Kiev, Ukraine

Kiev, Ukraine. Vi tilbyder vores oversættelsestjenester fra engelsk til ukrainsk. Du er mere end velkommen til at e-maile dine tekster til os. Vi vender hurtigst muligt tilbage, med et godt tilbud!

Forskellene mellem ukrainsk og russisk, kan sammenlignes med forskellene mellem engelsk i Skotland, og engelsk i England.

Efterspørgslen efter oversættelser på denne sprogkombination, kræver viden om forskellene mellem de to sprog.

Hurtigoversætter har ukrainske oversættere i alle retninger på markedet. Vi tilbyder vores tjenester til både privatpersoner, og store virksomheder.

Oversættere bosiddende i Ukraine

Vi tilpasser din tekstoversættelse til de lokale forhold, og tager dermed hensyn til:

  • dialektforskelle
  • terminologiske fagudtryk
  • love og regler
  • sprogkultur og grammatik

Eftersom vores oversættere altid er modersmålstalere i målsproget, kan vi sikre dig den høje kvalitet af dit produkt. Vi sparer masser af tid på, at de oversættere vi ansætter, er meget fortrolige med både sproget og kulturen.

Analyse og tilbud

For at kunne give dig et tilbud på din oversættelse, er vi nødt til at analysere tekstmaterialet først. Du kan sende dine filer via e-mail, eller- i tilfælde af at du har en mindre tekst, - brug da formularen til højre.

Kontakt

Ring til os, for at finde ud af mere! Vores Project Managers vil besvare alle dine spørgsmål. Du kan finde vores informationer på siden ’Kontaktdata’ øverst i menuen.

2017-01-05T12:20:07.4769159Z

Jens Tandberg
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Male83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo