Hurtig
oversætter
Kundens Behov - Vores Fokus
Kundens Behov - Vores Fokus

Oversættelse fra engelsk til Urdu

Oversættelser fra engelsk til urdu

Bed om et tilbud, ved at udfylde formularen til højre, eller send gerne din tekst via e-mail, så hjælper vi dig videre med din oversættelse til eller fra urdu.

Ordforrådet i urdu består hovedsageligt af persiske ord. Omkring 30% er en blanding af arabiske, og tyrkiske ord.

Man kan også se indflydelser fra fransk, portugisisk og hollandsk. Der er et lille antal låneord fra chagatai, portugisisk, græsk og fra senere tid, engelsk.

Fra personlige breve til juridiske dokumenter

Hurtigoversætter laver oversættelser fra engelsk til urdu. Vi håndterer både simple tekster, som mere avancerede.

Hos os får du en lokaliseret oversætter med urdu som modersmål, til at tage sig af din tekst. Med viden om dialektale forskelle, og med kendskab til forskellige områder, garanterer vi dig den bedst mulige kvalitetsoversættelse!

Juridiske oversættere

Oversætteren der håndterer din tekst er nøje udvalgt, til at matche tekstens fagemne. Da vores udvalgte oversætter har modersmål i målsproget, samt meget godt kendskab til engelsk, er du garanteret et slutprodukt der lever op til de højeste krav!

Vores tilbud

Det er nemt at finde ud af, hvad din tekst vil koste at oversætte. Udfyld formularen der er til syne på denne side, til højre. I tilfælde af, at du har flere sider tekst der skal oversættes, bør du vedhæfte materialet i en mail, og vi vil vende tilbage med et særligt tilbud.

Kontakt

På siden ’Kontaktdata’ findes alle vores kontaktoplysninger. Ring til os eller send en mail, hvis du har spørgsmål. Vi ser frem til et godt samarbejde med dig!

2017-01-06T14:08:18.5455769Z
May-Linn Anker Andersen
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Send May-Linn en e‑mail
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo
Professionelle oversættere foretrækker vores oversættelsesbureau. Hurtigoversætter er erhvervsmedlem hos det førende, globale oversætternetværk, ProZ, hvor 42 oversættere har tildelt os en score på 5,0 ud af 5.