Hurtig
oversætter
Kundens Behov - Vores Fokus
Kundens Behov - Vores Fokus

Oversættelser fra engelsk til dari

Jordgloben Asien

Vores globalt lokaliserede oversættere hjælper med oversættelse til og fra dari.

Med en stor kundekreds fra privatpersoner til større organisationer, har vi succes på markedet i dag. Oversætterne vi bruger har altid dari som modersmål, og er også lokaliseret i oversættelsens oprindelses land.

Forskelle

Forskellene mellem de forskellige persiske varianter er mange. Vi kan nemt skelne mellem pashto, dari og farsi. Din engelske tekst oversættes desuden med stor respekt for de lokale dialektale forskelle.

Vi garanterer en oversættelse fra engelsk til dari hvor lokalisering (tilpasset oversættelse i forhold til det område, hvor sproget tales) er en naturlig del af processen.

Forskellige typer af oversættelser

Har du som privatperson brug for en oversættelse af din e-mail fra engelsk til dari? Eller har i som virksomhed brug for at oversætte engelske instruktioner til dari? Det betyder intet for os, om du er virksomhed eller privatperson- vi hjælper alle med deres mål, uanset type eller omfang af dokumentet.

Vores priser er konkurrencedygtige, og vi har en stærk position på oversættelsesmarkedet. Vi er kendt for høj kvalitet, hurtig service og billige gebyrer.

Et prisvenligt tilbud

Har du mange dokumenter, der skal oversættes fra engelsk til dari? Scan, vedhæft og send dem via e-post til os. Vi ser på dit materiale, og vil vende tilbage så hurtigt som muligt, med et godt tilbud!

Har du blot et enkelt ark, eller selv mindre tekst, der skal oversættes, bør du gøre brug af formularen til højre.

2016-06-14T14:11:40.2487420Z
Samira Barghadouch
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Send Samira en e‑mail
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo