Hurtig
oversætter
Kundens Behov - Vores Fokus
Kundens Behov - Vores Fokus

Oversættelser engelsk – tysk i Østrig

Vorarlberg Østrig.

Vorarlberg, Østrig. Vi kender de dialektale forskelle, og uregelmæssigheder. Hos os får du professionelle oversættelser, til og fra tysk i Østrig.

Østrigs befolkning er hovedsagelig bayersksproget. I regionen Vorarlberg tales derimod alemannisk.

Selvom det officielle sprog er tysk, har sproget fået sin egen karakter, som lokalt østrigsk tysk.

Forskellen mellem standardtysk, og tysk som tales i Østrig, er bl.a. et ordforråd på over 1000 ord. Dette er altså ord, der adskiller sig drastisk fra standardtysk, men som bruges i Østrig.

Kvalificerede oversættere i Østrig

I Østrig er der seks anerkendte sproglige minoriteter. De største minoritetsgrupper er de slovensk-, kroatisk- og ungarsk talende. I Wien og Niederösterreich, findes der desuden tjekkisk, og slovakisktalende minoritetsgrupper.

Oversætterbureauet Hurtigoversætter er velbevandret i de lokale forskelle, der findes i landet. Vores kvalificerede østrigske oversættere har ekspertise inden for alle markedsområder. Dette betyder, at du får en oversættelse af høj kvalitet.

Tilpassede oversættelse til og fra tysk i Østrig

Med så mange selvstændige udtryk, der adskiller sig fra standardtysk, er det vigtigt at få en præcis oversættelse. Din oversættelse bliver tilpasset til lokale påvirkninger, der findes i Østrig. Lokalisering er præcis dette – nemlig en tilpasset oversættelse. Vi har de rette østrigske oversættere til dette!

Lad os tage et bedre eksempel: Du har brug for at oversætte en engelsk brochure om stålproduktionen til tysk. Denne brochure skal du bruge i Østrig, dvs. til et østrigsktalende publikum, i byen Vorarlberg.

Vi sørger for at din oversætter, vil have følgende kompetencer:

Disse kriterier vil sørge for, at du får den højeste kvalitet, på markedet i dag. Det er netop vores oversætteres ekspertise, som er grundlaget for vores succes, i dag!

Få et tilbud med det samme

Tøv ikke med at kontakte os i dag, for at bede om et tilbud. Udfyld formularen til højre eller e-mail dine tekstfiler i tilfælde af flere sider med tekst, du ønsker oversat.

En af vores Project Managers vil gennemgå materialet, og vil vende tilbage så hurtigt som muligt, med et konkurrencedygtigt tilbud.

Ring til os

Hvis du har spørgsmål så lad os vide det! Vores kontaktoplysninger finder du på siden ’kontaktdata’. Sammen skræddersyr vi din oversættelse, således at den passer til dig. Velkommen!

2017-01-12T10:31:24.6710886Z
Olivier Falk-Rønne
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Send Olivier en e‑mail
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo