Hurtig
oversætter
Kundens Behov - Vores Fokus
Kundens Behov - Vores Fokus

Tyske modersmålstalende

Vores oversættere bor rundt om i hele verden

Reichstag i Berlin

Oversættelsesbureauet Hurtigoversætter er stedet for alle dine oversættelser fra fransk til tysk. Vi har som ingen andre haft succes med at finde den rette oversætter til et hvert tænkeligt emneområde i en tekst. Vi har fire afdelinger alene i Tyskland: Berlin, Køln, Frankfurt og Hamburg: Fra disse kontorer opretholder vi et tæt netværk af autoriserede oversættere, som alle bor i Tyskland. Dette forklarer, at vores franske-tyske oversættelser er af topkvalitet. Alle vores oversættere er vel vidende om underfundighederne i samtidens, nutidens og datidens tysk.

Mange års erfaring

Vi er ikke alene den hurtigste men også den hurtigst voksende oversættelsesvirksomhed i Europa. I mellemtiden har vi udviklet vores ekspertise i at finde den rette oversætter til ethvert oversættelsesprojekt, særligt til den fransk-tyske sprogkombination, som er to af de mest populære EU-sprog. Det software som er specielt udviklet til oversættelsesbureauet Hurtigoversætter har automatiseret vores administrations- og faktureringsprocesser. Det holder vores omkostninger nede – og også dine omkostninger. Det gør ligeledes, at vi kan fokusere på dit oversættelsesprojekt i stedet for på sekundære anliggender.

Hurtig service

Vi kan tilbyde dig en fransk-tysk oversættelse for DKK 1,19pr. ord. Det gør det muligt for dig at beregne den faktiske pris på din oversættelse. Du kan også udfylde formularen på denne side eller sende os din tekst over e-mail. Inden for én time vil en Project Manager fra Hurtigoversætter sende dig et uforpligtigende tilbud pr. e-mail. Næsten alle vores oversættere arbejder om aftenen og i weekenden. Presserende opgaver er hverdag hos os. Ønsker du yderligere oplysninger? Ring til os på 39 15 81 80.

Vores projektmanagere ser frem til at høre fra dig!

2016-05-25T14:24:20.9380028Z
Frederique Blom
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Send Frederique en e‑mail

Det er udfordrende tider for mange af vores kunder, såvel nye som faste. Vi står klar til at tænke med jer og finde gode og effektive løsninger for alle jeres oversættelsesbehov, og vi holder åbent som normalt.

American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo
Professionelle oversættere foretrækker vores oversættelsesbureau. Hurtigoversætter er erhvervsmedlem hos det førende, globale oversætternetværk, ProZ, hvor 42 oversættere har tildelt os en score på 5,0 ud af 5.