Hurtig
oversætter
Kundens Behov - Vores Fokus
Kundens Behov - Vores Fokus

Oversættelse af HR-relaterede tekster

Vi har stor ekspertise i at oversætte HR-relaterede tekster, og vi hjælper gerne med at oversætte din medarbejderhåndbog, psykologiske profiler, ansættelsesbrev, eller sammenfatning af ansættelsesbetingelser.

HR

At have en velfungerende HR afdeling er en essentiel del inden for moderne virksomhedsledelse.

Oversættelse af en medarbejderhåndbog

I dag har næsten alle virksomheder en medarbejderhåndbog, som indeholder alle de vigtige bestemmelser, regulativer og procedurer, som gælder for virksomheden og dens medarbejdere. Dette kan f.eks. være virksomhedens pensionsplan, information om lønskala og regler vedrørende fravær og sygemelding.

Stadig flere virksomheder ansætter udenlandske medarbejdere, og da arbejdsgivere er forpligtede til at oplyse de ansatte om virksomhedens bestemmelser og regulativer, vælger mange virksomheder at få oversat deres medarbejderhåndbog til engelsk.

Oversættere med solid erfaring inden for HR

Vi kan hjælpe dig med at oversætte dine HR relaterede tekster. Vores oversættere har solid erfaring med at oversætte inden for dette emne, og flere af vores oversættere er endda uddannet i HRM, Human Relations Management.

Fordelen ved at benytte en oversætter med HR erfaring er, at vi hele tiden er à jour med de konstante ændringer i regeringsregulativerne og den dertil hørende terminologi inden for dette område. Dertil kommer, at det er absolut nødvendigt at følge med i dansk lovgivning og de juridiske regulativer på dette område.

Det kræver mere end blot at finde det engelske modstykke, når man skal oversætte tekster, der er relateret til dansk lovgivning og regulativer, dette kan f.eks. dreje sig om lovgivning vedrørende reintegration på arbejdsmarkedet efter sygeorlov eller svingdørsprincippet.
Hos os finder oversætteren frem til den bedste oversættelse i tæt samarbejde med dig og vores Project Manager. Vi tilføjer til tider en kort forklaring i oversættelsen. Trods alt har du ikke noget udbytte af oversættelsen, hvis dine ansatte stadig ikke forstår teksten. Vi leverer oversættelsen med kommentarer og bemærkninger, så du bliver helt klar over de nuancer, vi føjer til teksten, og som er et resultat af forskelle i arbejdsmarkedsloven.

Tilbud

Send os den tekst, du ønsker oversat via e-mail, og vi vil vende tilbage med et tilbud hurtigst muligt. Vær venlig at angive målsproget for oversættelsen. Hvis målsproget er engelsk, beder vi dig også om at angive, om du ønsker britisk eller amerikansk engelsk i din oversættelse.

Hvis du vil vide mere, kan du klikke på siden ’Kontaktdata’ eller gå hen til siden ’Tilbud’.

2019-11-13T19:41:17.2252176Z
Olivier Falk-Rønne
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Send Olivier en e‑mail
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo
Professionelle oversættere foretrækker vores oversættelsesbureau. Hurtigoversætter er erhvervsmedlem hos det førende, globale oversætternetværk, ProZ, hvor 42 oversættere har tildelt os en score på 5,0 ud af 5.