Hurtigoversætter oversætter dine tekster til koreansk

Koreansk oversætterbureau. Oversættelser til og fra koreansk

Har du spørgsmål vedrørende dine oversættelser til eller fra koreansk? Tag blot kontakt til os pr. e-mail!

Oversættelsesbureau Hurtigoversætter tilbyder oversættelser til og fra koreansk på alle fagområder. Vi samarbejder kun med oversættere, der har mangeårig erfaring med oversættelser af f.eks. marketingstekster, brugsanvisninger, pressemeddelelser, tekster om kunst, kultur, sport og videnskab. Vi vælger vores oversættere nøje og de har altid en relevant universitetsuddannelse og videreuddannelse. Oversættere, der har specialiseret sig i tekniske oversættelser, har som regel også samlet erfaringer i industrien og kan derfor godt – også i forbindelse med komplicerede beskrivelser af anlæg og maskiner – sætte sig ind i materien.

Stort netværk af koreanske oversættere

Da vi kun arbejder med højtuddannede oversættere, garanterer vi oversættelser af den allerhøjeste kvalitet. Vores tætte netværk garanterer dig endvidere, at vi hurtigt finder den rigtige oversætter til dine tekster. Vores oversættere arbejder også om aftenen eller i weekenden. En hasteoversættelse er derfor ikke et problem for os.

Høj kvalitet og hurtig levering? Det er ikke dyrt hos os!

Vores varemærke er oversættelser af høj kvalitet og hurtige leveringer. Alligevel er vi ikke dyrere end andre oversættelsesbureauer. Tværtimod: Med vores fleksibilitet og anvendelse af vores Project Managers kan vi tilbyde dig en glimrende service. Vores pris på oversættelse fra dansk til koreansk er DKK 2,39 per ord, og for oversættelser fra koreansk til dansk er prisen DKK 2,54. Prisen på oversættelser er primært baseret på antallet af ord i teksten der skal oversættes. Hvis du ønsker at se vores prisliste, skal du klikke på siden ’Priser’.

Lad dig overbevise og tag kontakt med en af vores Project Managers. Du kan kontakte os enten pr. e-mail eller pr. telefon. Vores telefonnumre finder du på siden ’Kontaktdata’.Inden for én time vil en Project Manager fra Hurtigoversætter sende dig et uforpligtigende tilbud pr. e-mail.

2017-06-20T14:33:07.2645404Z

May-Linn Anker Andersen
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Female83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo