Oversættelse af markedsføringstekster til norsk fra dansk

Oversættelse af markedsføringstekster fra dansk til norsk

Vi tilbyder oversættelser fra dansk til norsk, af markedsføringstekster. Reklamer, annoncer og kampagner, er blot få eksempler på tekster vi kan oversætte, for dig.

Hurtigoversætter udfører oversættelser af annoncer, reklamer, præsentationer og andre tekster inden for marketing og salg.

I en sådan oversættelse, er det lige så vigtigt at formidle et budskab, som at teksten indeholder korrekt grammatik.

Vi har kompetencerne og den fornødne viden om transkreation, og sprogfølelse. Vi kan derfor levere kvalitetssikrede oversættelser, til rimelige priser.

Handel mellem Danmark og Norge

Grænsehandel med vores nabolande Sverige, Finland og Norge har en omsætning på milliarder hvert år, og denne tendens er stærkere end selve udviklingen i andre detailforretninger i Danmark.

Analog og digital markedsføring i Norge

Uanset om dine danske marketingstekster er web-baseret, eller om de skal være trykt i en flyer eller annonce i et tidskrift, har vi et konkurrencedygtigt tilbud på dine oversættelser.

Oversættelsesbureau Hurtigoversætter vælger omhyggeligt en oversætter med en relevant baggrund i forhold til indholdet af oversættelsen. Oversætterens tidligere erfaring, referencer og modersmål er andre ting, vi tager i betragtning, før vi hyrer nogen til en mission. Alt for at garantere den højest mulige kvalitet.

Få nu et godt tilbud på oversættelse fra dansk til norsk

Hvis du ønsker at modtage et uforpligtende tilbud på din oversættelse, skal du blot sende din tekst i en e-mail.

Vi analyserer teksten, og vender hurtigt tilbage med et tilbud, som du kan overveje. Hvis du vælger at acceptere tilbuddet, begynder vi straks oversættelsen, og leverer altid det færdige produkt, inden for den aftalte tid.

Ring til os nu

Vores Project Managers er tilgængelige på 39 15 81 80, tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere informationer.

2016-10-06T08:52:32.1928546Z

Nadia Ritz
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Female83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo