Oversættelse inden for markedsføring fra engelsk til dansk

Oversættelser af markedsføringstekster fra engelsk til dansk

Vi tilbyder oversættelsesydelser inden for markedsføring, fra engelsk til dansk.

At være i stand til at oversætte en sælgende tekst kræver mere af en oversætter end kun korrekt grammatik, samt den rette terminologi.

Her gælder det om at få dit publikums opmærksomhed, således at det bliver interesseret i den ydelse eller det produkt, du ønsker at fremme på det internationale marked. Oversættelsesbureau Hurtigoversætter har den nødvendige ekspertise til at hjælpe dig, med en vellykket markedsføring.

Sprogfølelse og terminologi

Terminologiske udtryk kan variere markant afhængigt af området, hvor dit produkt skal markedsføres. Her er det også vigtigt med ekspertise i det specifikke område.

Vi har brug for at tilpasse din oversættelse ud fra dine ønsker, og oversætteren, som håndterer dine tekster har altid målsproget som modersmål, samt en baggrund inden for området.

Kvalificerede oversættere i markedsføring og salg

Vores oversættere er bekendt med et eller flere markedsområder. Økonomi, IT, jura, teknologi, samfund og turisme er blot få eksempler på områder, hvor vi kan levere kvalitetssikrede oversættelser.

For større flersprogede projekter, sammensætter vi flere af vores Project Managers, og flere oversættere til at styre dine oversættelser så hurtigt og effektivt, som muligt. Vi klarer din deadline, og ofte kan vi levere oversættelsen, før deadline!

Layout og format

Vi håndterer alle typer af filformater og med en smidig og omkostningseffektiv fremgangsmåde, kan vi også holde omkostningerne nede, og tilbyde konkurrencedygtige priser.

Spar tid og penge ved at bruge os i oversættelsesbureauet Hurtigoversætter. Vi giver dig kvalitetsoversættelser med hurtige leveringer, der straks er klar til brug i din markedsføring.

Hvad koster en oversættelse af en brochure fra engelsk til dansk?

For at besvare dette spørgsmål, er vi nødt til at se det materiale, du vil have oversat. Udfyld formularen til højre eller send dine tekster til os, så foretager vi en analyse, og vil komme tilbage med en overkommelig deal.

Kontakt os

Velkommen til at kontakte os på 39 15 81 80, hvis du har spørgsmål om din oversættelse. Sammen udvikler vi den løsning, der passer bedst til dig, og skræddersyr projektet til dine specielle og unikke behov!

2016-10-06T08:55:58.1627568Z

Samira Barghadouch
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Female83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo