Oversættelse inden for markedsføring fra spansk til dansk

Oversættelse af annoncer fra spansk til dansk

Vi laver oversættelser inden for markedsføring, fra spansk til dansk. Send dine tekster til os, og modtag et tilbud allerede i dag!

Markedsføring, og informations- og salgstekster skal oversættes med stor sans for sprog, så teksten virker tiltrækkende for potentielle kunder. Oversættelsesbureau Hurtigoversætter har hvad der kræves til netop denne type oversættelser, og vil meget gerne hjælpe dig.

Transkreation er underforstået

Transkreation, tilpasning, kopi- og reklame oversættelse – forskellige udtryk er der mange af i denne type oversættelser.

Transkreation er kunsten ikke blot at oversætte, men også at omskrive en tekst på en kreativ måde (her fra spansk til dansk), så den er tilpasset til målgruppen, og det geografiske område, hvor målgruppen befinder sig.

Project Managers

Vi giver dig din helt egen personlige Project Manager, der vil være din kontaktperson gennem hele processen. Du kan altid kontakte denne PM (Project Manager), når du har spørgsmål eller ellers bekymrer dig om noget.

Project Manageren vælges omhyggeligt. Vi engagerer udelukkende professionelle oversættere, og vi har adgang til tusindvis af freelanceoversættere i hele verden, og i forskellige områder.

Hvad koster det at oversætte din annonce fra spansk til dansk?

For at besvare dette spørgsmål, er vi nødt til at se det materiale, du ønsker oversat. Ved at udfylde oplysningerne i formularen til højre, kan du nemt anmode om et tilbud på en mindre annoncetekst.

Hvis din tekst består af en større mængde tekst, skal du sende en e-mail til os, med dine tekster vedhæftet. Vi ser på dit materiale, og finder hurtigt ud af en pris, som kun få af vores konkurrenter kan matche.

Ring til os

Hurtigoversætter er i øjeblikket det hurtigst voksende oversættelsesbureau i hele Europa. Med omkostningseffektive løsninger, kan vi levere hurtige oversættelser, til konkurrencedygtige priser. Vælg os, og spar både tid og penge, i din markedsføring.

Hvis du har bekymringer eller ønsker at vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig bedst, er du velkommen til at ringe til os på 39 15 81 80.

2016-11-02T11:20:22.5155210Z

May-Linn Anker Andersen
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Female83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo