Hurtig
oversætter
Kundens Behov - Vores Fokus
Kundens Behov - Vores Fokus

Hurtigoversætter oversætter til slovakisk

Slovakisk oversætterbureau. Oversættelser til og fra slovakisk.

Har du spørgsmål vedrørende oversættelser til eller fra slovakisk? Tag blot kontakt til os!

Hurtigoversætter tilbyder oversættelser til og fra slovakisk på alle fagområder.

Vi samarbejder kun med modersprogsoversættere, som har mangeårig erfaring med oversættelse af f.eks. marketingstekster, brugsanvisninger, pressemeddelelser, tekster om kunst, kultur, sport og videnskab. Vores oversættere håndplukker vi, og de har altid haft en relevant universitetsuddannelse. Oversættere, der har specialiseret sig i tekniske oversættelser, har som regel også samlet erfaringer i industrien og kan derfor sagtens sætte sig ind i komplicerede beskrivelser af anlæg og maskiner.

Stort netværk af slovakiske oversættere

Da vores oversættere råder over en kvalificeret uddannelse, får du oversættelser af en konstant høj kvalitet fra os. Vores tætte netværk garanterer dig også for, at vi hurtigt finder den rigtige oversætter til dine tekster. De fleste af vores slovakisk-oversættere arbejder også om aftenen eller i weekenden. En hasteoversættelse er altså intet problem for os.

Høj kvalitet og hurtig levering? Hos os er det ikke dyrt

Vores pris på oversættelse fra dansk til slovakisk er DKK 1,79 per ord. Fra slovakisk til dansk er prisen DKK 1,64 per ord. Priserne er baseret på antallet af ord i teksten der skal oversættes. Hvis du ønsker at se vores prisliste, skal du klikke på siden ’Priser’. Vores kendemærke er oversættelser af høj kvalitet med hurtig levering. Det gør os alligevel ikke dyrere end andre oversætterbureauer.

Vores kontaktoplysninger

Med vores fleksibilitet kan vi yderligere tilbyde dig en glimrende service. Så tag kontakt med en af vores Project Managers. Det kan du gøre enten pr. e-mail eller pr. telefon. Vores telefonnumre finder du på siden ’Kontaktdata’. Inden for én time vil en Project Manager fra Hurtigoversætter sende dig et uforpligtigende tilbud pr. e-mail.

2017-06-20T15:20:24.5122368Z
Samira Barghadouch
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Send Samira en e‑mail
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo
Professionelle oversættere foretrækker vores oversættelsesbureau. Hurtigoversætter er erhvervsmedlem hos det førende, globale oversætternetværk, ProZ, hvor 42 oversættere har tildelt os en score på 5,0 ud af 5.