Hurtig
oversætter
Kundens Behov - Vores Fokus
Kundens Behov - Vores Fokus

Hurtigoversætter oversætter dine tekster til slovensk

Slovensk oversætterbureau. Oversættelser til og fra slovensk

Har du spørgsmål vedrørende oversættelser til eller fra slovensk? Tag blot kontakt til os!

Oversættesesbureauet Hurtigoversætter tilbyder oversættelser til og fra slovensk på alle fagområder. Vores samarbejder med modersprogsoversættere, der har årevis af erfaring med oversættelse af f.eks. marketingstekster, brugsanvisninger, pressemeddelelser, tekster om kunst, kultur, sport og videnskab. Vores oversættere udvælges omhyggeligt og har en relevant universitetsuddannelse og videreuddannelse. Oversættere, der har specialiseret sig i tekniske oversættelser, har som regel også samlet erfaring i industrien, og kan derfor oversætte i meget bredt omfang.

Et stort netværk af slovenske oversættere

Da vores oversættere råder over en kvalificeret uddannelse, får du oversættelser af en konstant høj kvalitet fra os. Vores tætte netværk garanterer dig også for, at vi hurtigt finder den rigtige oversætter til dine tekster. De fleste af vores slovensk-oversættere arbejder også om aftenen eller i weekenden. En hasteoversættelse er derfor ikke et problem for os.

Kvalitativ oversættelse og hurtig levering? Heller ikke dette behøver at være dyrt.

Vi har god grund til vores navn. Vores varemærke er oversættelser af høj kvalitet og hurtig levering. Alligevel er vi ikke dyrere end andre sammenlignelige oversætterbureauer. Vores pris på oversættelse fra dansk til slovensk er DKK 1,79 per ord. Fra slovensk til dansk er prisen DKK 1,49 per ord. Vores tariffer er baseret på antallet af ord i teksten der skal oversættes. Hvis du ønsker at se vores prisliste, skal du klikke på siden ’Priser’.

Med vores fleksibilitet og anvendelse af vores Project Managers kan vi yderligere tilbyde dig en glimrende service. Kontakt nu en af vores Project Managers. Det kan du gøre enten pr. e-mail eller pr. telefon. Vores telefonnumre finder du på siden ’Kontaktdata’. Inden for én time vil en Project Manager fra Hurtigoversætter sende dig et uforpligtigende tilbud pr. e-mail..

2017-06-20T15:20:38.7566611Z
Olivier Falk-Rønne
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Send Olivier en e‑mail
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo
Professionelle oversættere foretrækker vores oversættelsesbureau. Hurtigoversætter er erhvervsmedlem hos det førende, globale oversætternetværk, ProZ, hvor 42 oversættere har tildelt os en score på 5,0 ud af 5.