Hurtig
oversætter
Kundens Behov - Vores Fokus
Kundens Behov - Vores Fokus

Skal din tekniske tekst oversættes professionelt til en fordelagtig pris?

Modersmålsoversættere

Professionelle oversættelser til en lav pris. Overbevis dig selv og send os din forespørgsel pr. email.

Så er du kommet til det rette sted. Hos os har vi kvalitet i fokus, men det kan ikke ses på vores priser.

Kvalitetsoversættelser af fagspecialister

For at sikre den højeste kvalitet arbejder vi med erfarne tekniske oversættere, som har specialiset sig inden for de forskellige tekniske fagområder, og de har derfor et solidt branchekendskab.

Vi udvælge nøje en oversætter, som har en relevant baggrund og uddannelse inden for netop dit tekniske område. Derudover vil oversætteren have minimum 5 års oversættelseserfaring og vil have målsproget som modersmål. Derfor kan vi sikre dig en kvalitetsoversættelse med ret fagterminologi!

Fordelagtige priser

Via vores omkostningseffektive proces og brug af moderne oversættelsesprogrammer kan vi tilbyde oversættelser til fordelagtige priser. Vi laver altid en udførlige tekstanalyse, og det betyder, at vi kan tage højde for gentagelser i din tekst. Derudover opretter vi også en Translation Memory, en såkaldt oversættelseshukommelse, som betyder, at vi gemmer oversættelsen til fremtidig brug. Denne teknik reducerer arbejdstiden for oversætterne, og sparer dig dermed både tid og penge.

Få et tilbud på din tekniske tekst

Ønsker du at modtage et tilbud på din tekniske tekst? Så send os blot en e-mail med den tekst, du ønsker oversat. Angiv gerne kildesprog samt eventuel deadline. Så vender vi tilbage inden kort tid med et skræddersyet tilbud.

Ring til os

Hvis du har flere spørgsmål eller ønsker at vide, hvordan vi kan hjælpe dig, så ring til vores Project Managers på telefonnummer 39 15 81 80. De står altid klar til at hjælpe!

2018-10-04T10:35:20.1068252Z
May-Linn Anker Andersen
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Send May-Linn en e‑mail
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo
Professionelle oversættere foretrækker vores oversættelsesbureau. Hurtigoversætter er erhvervsmedlem hos det førende, globale oversætternetværk, ProZ, hvor 42 oversættere har tildelt os en score på 5,0 ud af 5.