Hurtig
oversætter
Kundens Behov - Vores Fokus
Kundens Behov - Vores Fokus

Den bedste oversættelse fra tysk til engelsk, hurtigt og billigt

Kontakt oversættelsesbureauet Hurtigoversætter: 39 15 81 80 for den hurtigste og bedste oversættelse fra tysk til engelsk. Du kan også sende din tyske tekst via e-mail eller udfylde formularen til højre. Du vil opdage, at den bedste oversættelse ikke nødvendigvis er den dyreste. Du kan også selv beregne prisen på din engelske oversættelse. Vi opkræver DKK 1,19 pr. ord for den tysk-engelske sprogkombination. Vi er klart billigere end de oversættelsesbureauer, vi sammenligner os med.

Alle vores oversættere er modersmålstalende

Engelske oversættelser er et af vores specialer

Send din tekst til os via e-mail.

Den software, som er udviklet specielt til Hurtigoversætter, har automatiseret alle administrations- og faktureringsprocesser, hvilket holder vores omkostninger nede, og dette er også til din fordel. Vi spilder altså ikke vores tid på sekundære anliggender, og det giver os mulighed for at give dit oversættelsesprojekt udelt opmærksomhed. Takket være disse effektiveringsprocesser, er vi ikke blot hurtige og billige, vi kan også levere oversættelsesarbejde i topkvalitet. Alle vores oversættere er modersmålstalende i målsproget for din oversættelse, Derfor vil din oversættelse aldrig komme til at indeholde uklare eller klodsede sætninger, som ikke findes på ”rigtigt” engelsk.

Specialiseret i forskellige emneområder

Sidst med ikke mindst: Alle de oversættere som arbejder sammen med oversættelsesbureauet Hurtigoversætter er specialiseret i visse emneområder. Du kan betro din juridiske oversættelse til os. Du kan også regne med os, når det gælder om at oversætte et politisk emne (EU) eller en sportsbegivenhed (fodbold!) til et korrekt engelsk. Dernæst tager vi os af tekster inden for emner som turisme, historie, kongefamilien, natur og miljø, trafik og transport, rejser til vands og I luften, industri, landbrug, og meget mere. Vi har engelske oversættere, som har opnået erfaring i de mest mystiske emneområder. Ønsker du yderligere oplysninger? Så kontakt venligst en af vores projektmanagere på: 39 15 81 80. Vi assisterer dig med glæde på dit eget sprog.

2016-07-07T11:35:57.5969113Z
Fatima Vangen
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Send Fatima en e‑mail
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo
Professionelle oversættere foretrækker vores oversættelsesbureau. Hurtigoversætter er erhvervsmedlem hos det førende, globale oversætternetværk, ProZ, hvor 42 oversættere har tildelt os en score på 5,0 ud af 5.