Hurtig
oversætter
Kundens Behov - Vores Fokus
Kundens Behov - Vores Fokus

Hurtigoversætter og oversættelser til ukrainsk

Oversætterbureau ukrainsk. Oversættelser til og fra ukrainsk

Send os blot en e-mail med dine spørgsmål eller oversættelsesønsker. Vi kommer hurtigt tilbage til dig, med et tilbud du bliver glad for!

Vi byder dig hjerteligt velkommen til denne internetside. Her kan du finde informationer om Hurtigoversætter og om vores oversættelsesservices til ukrainsk. I vores oversætterkontorer i mange byer i Europa står et kompetent team af -projektledere til rådighed, der koordinerer dine oversættelser til og fra ukrainsk. Vores afdeling for oversættelser til ukrainsk har et verdensomspændende netværk af omhyggeligt udvalgte oversættere. For hvert projekt vælges den bedst egnede oversætter, tolk eller lektor.

Vores oversættere for oversættelser til og fra ukrainsk er specialiseret på de følgende fagområder:

Hos os får du professionelle oversættelser og en god og hurtig service. Hent informationer direkte hos vores Project Managers. Via siden ’Tilbud’ kan du finde alt hvad du skal bruge for at komme i kontakt med os.

Hvad koster vores oversættelser til og fra ukrainsk

Vores pris på oversættelse fra dansk til ukrainsk er DKK 1,64 per ord. Fra ukrainsk til dansk betaler du DKK 2,54 per ord. Tarifferne er baseret, først og fremmest på antallet af ord i teksten der skal oversættes. Hvis du ønsker at se vores prisliste, skal du klikke på siden ’Priser’.

Hvis du har brug for et tilbud på en oversættelse til ukrainsk, kan du anvende vores tilbudsformular eller sende os en e-mail. Inden for én time vil en Project Manager fra Hurtigoversætter sende dig et uforpligtigende tilbud pr. e-mail.

2017-06-20T15:42:55.0622783Z
Samira Barghadouch
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Send Samira en e‑mail
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo
Professionelle oversættere foretrækker vores oversættelsesbureau. Hurtigoversætter er erhvervsmedlem hos det førende, globale oversætternetværk, ProZ, hvor 42 oversættere har tildelt os en score på 5,0 ud af 5.