Hurtig
oversætter
Kundens Behov - Vores Fokus
Kundens Behov - Vores Fokus

Oversætterbureau Ungarsk. Oversættelser til og fra ungarsk.

Har du brug for en oversættelse til ungarsk? Send os blot en e-mail med din tekst. Vi udarbejder gerne et tilbud til dig.

Kvalificerede modersmålsoversættere med diplom oversætter dine tekster til ungarsk

Har du brug for en korrekt oversættelse af dine tekster til ungarsk i en fart? Så er du på lige nøjagtigt den rigtige adresse hos oversættelsesservicen Hurtigoversætter. Med vores store netværk af freelance-oversættere kan vi hurtigt og billigt levere din ungarsk-oversættelse til dig. Vores oversættere oversætter kun til deres modersmål og har som regel specialiseret sig i et eller to fagområder. Derfor kan du være sikker på, at din fagtekst eller dine dokumenter bliver oversat professionelt. I vores database har vi ikke blot tekniske oversættere, men også oversættere, der har specialiseret sig i oversættelse af tekster fra områderne kultur, politik, litteratur, sport, journalistik, medicin, transportvæsen osv.

Vores priser for oversættelse til og fra ungarsk

Vores pris på oversættelse fra dansk til ungarsk er DKK 2,09 per ord. Fra ungarsk til dansk betaler du DKK 2,24 per ord. Tarifferne er baseret først og fremmest på antallet af ord i teksten der skal oversættes. Hvis du ønsker at se vores prisliste, skal du klikke på siden ’Priser’ øverst i menuen.

Hvordan modtager jeg et tilbud på en ungarsk-oversættelse?

Med den følgende formular kan du nemt rekvirere et tilbud på en ungarsk-oversættelse. Det udfyldes, som følger:

Trin 1. Du oplyser, hvilket sprog din tekst er forfattet på, og vælger "ungarsk" som målsprog.

Trin 2. Du indtaster dit navn, din e-mailadresse og øvrige oplysninger.

Trin 3. Med interfacet "Bladring" vælger du den fil fra din harddisk, du ønsker at få oversat til ungarsk.

Klik derefter på "Udfør", og din fil sendes til projektlederne på vores oversætterbureau for ungarsk. Dine oplysninger bruges udelukkende til udarbejdelse af tilbuddet.

Derefter modtager du hurtigst muligt dit uforpligtende tilbud. Hvis du ønsker at få flere filer oversat til ungarsk, kan du også sende teksterne direkte til os pr. e-mail. Inden for én time vil en Project Manager fra Hurtigoversætter sende dig et uforpligtigende tilbud pr. e-mail.

Selvfølgelig kan du også ringe til os! Vores adresser og telefonnumre finder du under menupunktet ’Kontaktdata’. Vi glæder os til dit opkald!

2017-06-20T14:31:31.1399289Z
Samira Barghadouch
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Send Samira en e‑mail
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo
Professionelle oversættere foretrækker vores oversættelsesbureau. Hurtigoversætter er erhvervsmedlem hos det førende, globale oversætternetværk, ProZ, hvor 42 oversættere har tildelt os en score på 5,0 ud af 5.