Hurtig
oversætter
Kundens Behov - Vores Fokus
Kundens Behov - Vores Fokus

Få dit CV oversat hos os

Dit curriculum vitae er dit visitkort, når du søger ansættelse hos en virksomhed. CV’et er det første dokument, du træder i karakter med, og bestemmer ofte forskellen på afslag og personlig samtale. Du vil opleve at selv i Danmark, er der flere steder, der efterhånden ønsker at modtage dit CV på engelsk, og hvis du søger i udlandet, er det bedst at kunne sende dit CV på det pågældende sprog.

Hvorfor benytte et oversætterbureau?

Du kan vælge selv at oversætte dit curriculum vitae. Der er dog en stor risiko for, at der i virksomheden, du søger i, er en beskæftiget, der er meget god til sproget. Så er det også vigtigt, at din oversættelse ser nøjagtigt lige så professionel ud, som originaldokumentet. Hvor skulle du løbe risikoen for, at der sniger sig fejl ind, som en modersmålssproget straks bemærker, hvis du kan bruge et oversætterbureaus tjenester? Dette gælder desto mere, hvis du ikke behersker sproget perfekt. Ved en ansøgning er der i forvejen nok faktorer, der skaber usikkerhed. Hvis du beslutter dig for et oversætterbureau, skal du ikke længere bekymre dig om kvaliteten af dit curriculum vitae!

Hvorfor beslutte sig for det almene oversætterbureau Hurtigoversætter?

Der findes en række årsager til at beslutte sig for oversætterbureauet Hurtigoversætter. Vi arbejder kun med modersmålsoversættere. Det betyder, at det sprog, dit curriculum vitae skal oversættes til, er oversætterens modersmål. Den oversættes ikke blot ord for ord, oversættelsens form bliver overvejet! På denne måde kommer firmanavne, egennavne og udtryk lige nøjagtigt derhen, hvor de hører til på det relevante sprog, og beskrivelsen af beskæftigelse er korrekt i oversættelsen. Oversætterbureauet Hurtigoversætteroversætter dagligt 274 000 ord, deriblandt mange CV'er. Derfor er vi også fortrolige med de krav, der stilles til oversættelsen af et curriculum vitae. Vores oversættere i de forskellige sprogkombinationer er også fortrolige med oversættelse af curriculum vitae og eventuelle følgebreve. Så det er yderst attraktivt at bestille en professionel oversættelse af dit curriculum vitae.

Rekvirér et gratis tilbud på din oversættelse nu

For yderligere informationer om vores oversætterbureau, vores specialområder og arbejdsmetoder vil vi henvise dig til de forskellige områder på vores webside. Der kan du læse mere om vores takster for forskellige sprogkombinationer og afsende en forespørgsel på din oversættelse direkte.

2018-09-07T13:20:30.8702239Z
Samira Barghadouch
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Send Samira en e‑mail
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo
Professionelle oversættere foretrækker vores oversættelsesbureau. Hurtigoversætter er erhvervsmedlem hos det førende, globale oversætternetværk, ProZ, hvor 42 oversættere har tildelt os en score på 5,0 ud af 5.