Oversættelse af sikkerhedsdatablade

Hos os har vi adgang til et globalt netværk af oversættere, som er specialiserede inden for forskellige felter. Bland dem, har vi vores team af tekniske oversættere som ydermere er specialiserede inde for hvert sit område, som f.eks. sikkerhedsdatablade.

Et sikkerhedsdatablad er nødvendigt ved omsætning af foranstaltninger, som tjener arbejdssikkerhed samt beskyttelse af sundhed og miljø. Dette gælder for aktiviteter med kemiske arbejdsstoffer. Derfor er det vigtigt, at dette oversættes hhv. korrigeres korrekt – i overensstemmelse med mållandets retningslinjer.

Vores oversættere

I vores database har vi et udvalg af specialiserede oversættere, der har specialiseret sig i oversættelse af sikkerhedsdatablade for den kemiske industri og er fuldt ud ajour med de nyeste forordninger og regler. Vi arbejder udelukkende efter modersmålsprincippet. Således kan du være sikker på, at oversættelsen af dit sikkerhedsdatablad bliver oversat i overensstemmelse med bestemmelserne i målsprogslandet.

Fortrolighed

Vi garanterer dig absolut fortrolighed omkring dine oversættelsesprojekter og en sikker håndtering af din data. Vi har en hel specifik procedure omkring behandling af data, og alle ansatte hos Hurtigoversætter samt alle tilknyttede oversætter underskrevet en Non Disclosure Agreement, en såkaldt Hemmeligholdelsesaftale.

På forespørgsel fremsender vi dig gerne en fortrolighedserklæring. Send os blot en e-mail eller ring til en af vores projektledere på telefonnummer 39 15 81 80 .

Tilbud

Vil du have et tilbud med det samme? Så send os en e-mail hvor du vedhæfte den tekst, du ønsker oversat. Oplys os gerne om sprogkombination samt eventuelle præferencer og deadlines. Så vil vi vende tilbage med et skræddersyet tilbud, der matcher dine behov og ønsker. Så let er det!

Kontakt

Har du flere spørgsmål, eller har du brug for råd og vejledning? Så tag kontakt til vores Project Managers på telefonnummer 39 15 81 80 , de er altid glade for at kunne hjælpe dig!

2018-10-10T08:22:10.0738160Z

Fatima Vangen
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Female83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo