Oversættelse af sikkerhedsdatablade

Vores oversætterbureau har specialiseret sig i oversættelse af

Oversættelse af sikkerhedsdatablade

Send os blot en e-mail eller tag kontakt til en af vores projektledere.

sikkerhedsdatablade for multinationale virksomheder. Et sikkerhedsdatablad er nødvendigt ved omsætning af foranstaltninger, som tjener arbejdssikkerhed samt beskyttelse af sundhed og miljø. Dette gælder for aktiviteter med kemiske arbejdsstoffer. Derfor er det vigtigt, at dette oversættes hhv. korrigeres korrekt – i overensstemmelse med mållandets retningslinjer.

Vores oversættere

I vores database har vi et udvalg af specialiserede oversættere, der har specialiseret sig i oversættelse af sikkerhedsdatablade for den kemiske industri og er fuldt ud ajour med de nyeste forordninger og regler. Vi arbejder udelukkende efter modersmålsprincippet. Således kan du være sikker på, at oversættelsen af dit sikkerhedsdatablad bliver oversat i overensstemmelse med bestemmelserne i målsprogslandet.

Vores sprog

Vi oversætter dine sikkerhedsdatablade til alle de sprog, du ønsker, bl.a. til tysk, engelsk, fransk, tjekkisk, polsk, slovensk, slovakisk, russisk, kinesisk og mange andre sprog. Du kan finde yderligere informationer om de sprog, vi oversætter til, under menupunktet ’Oversigt over sprog’.

Fortrolighed

Oversætterbureauet Hurtigoversætter og dets oversættere garanterer dig absolut fortrolighed omkring oversættelsen. På forespørgsel fremsender vi dig gerne en fortrolighedserklæring. Send os blot en e-mail eller tag kontakt til en af vores projektledere. Du finder en filial i nærheden af dig under menupunktet ’Kontaktdata’.

2017-01-06T14:15:45.1472326Z

Joanne Mensink
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Female83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo