Hurtig
oversætter
Kundens Behov - Vores Fokus
Kundens Behov - Vores Fokus

Mediaprojekter, drejebøger og filmmanuskripter

Oversættelse af drejebøger, filmmanuskripter, storyboards, regianvisninger.

Vi har den oversætter, der kan oversætte dine tekster med den rigtige sans for sproget. Send os en e-mail for yderligere informationer!

Oversættelser af drejebøger og dialoger skal virke autentisk, så stemningen, atmosfæren, der skal genereres, formidles overbevisende til tilskueren/lytteren. Derfor er det vigtigt, at det er professionelle modersmålsoversættere med den rigtige sans for sprog, der tager sig af teksten.

Bearbejdning af multimediale tekster ved synkronisering, voice-over-metode, tekstning osv. kræver derfor anvendelse af modersmålstalende specialister, der ved, hvordan en drejebog, et storyboard, en regianvisning osv. skal oversættes.

I vores database har vi de relevante oversættere til hvert fagområde og så godt som for hver sprogkombination. Lad dig overbevise og tag kontakt til en af vores Project Managers. Vores adresser og telefonnumre finder du på siden ’Kontaktdata’. Men du må også gerne sende os din forespørgsel, ved brug af tilbudsformularen til højre.

Dine oplysninger og filer bliver selvfølgelig behandlet fortroligt. Se mere om dette på siden ’Fortrolighed’.

2019-11-11T13:26:07.7821100Z
Mogens Snedker
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Send Mogens en e‑mail

Det er udfordrende tider for mange af vores kunder, såvel nye som faste. Vi står klar til at tænke med jer og finde gode og effektive løsninger for alle jeres oversættelsesbehov, og vi holder åbent som normalt.

American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo
Professionelle oversættere foretrækker vores oversættelsesbureau. Hurtigoversætter er erhvervsmedlem hos det førende, globale oversætternetværk, ProZ, hvor 42 oversættere har tildelt os en score på 5,0 ud af 5.