Oversættelse fra dansk til rumænsk

Rumænske flag

Vi byder på oversættelser fra dansk til rumænsk. Mail nu din tekst til os, og vi vender lynhurtigt tilbage til dig med et godt tilbud!

Den rumænske handel er fokuseret på fremstillingsindustrien. De seneste års stærke økonomiske tilvækst har ført til at de danske virksomheder har haft gode afkast i landet.

Som følge af dette, er der nu mere end nogensinde et øget behov for oversættelse fra dansk til rumænsk. Hurtigoversætter tilbyder oversættelse til og fra Rumænsk.

Teknisk oversættelse fra dansk til Rumænsk

Vores oversættere er placeret i Rumænien, og har rumænsk som modersmålssprog. En solid uddannelsesbaggrund inden for din oversættelses fagområde, garanterer en ekstrem høj kvalitet af dit slutprodukt.

Vi kan f.eks. oversætte dine branchespecifikke tekniske manualer fra dansk til rumænsk uden problemer.

Men vi arbejder ikke blot for virksomheder, men også for privatpersoner. Det kan handle om en oversættelse af et CV, personlige meddelelser, eller blot en kortere tekst. Vi oversætter alle typer af dokumenter til privatpersoner, organisationer, og myndigheder.

Hvad vil min oversættelse koste?

Vi er nødt til at analysere dine tekstdokumenter, før vi kan give dig et svar på dette spørgsmål. Mail dine tekstfiler til os, og vi vil vende tilbage med et positiv tilbud, så hurtigt som muligt. Vi garanterer et tilbud, som meget få af vores konkurrenter kan matche!

Kontakt os hvis du har spørgsmål om oversættelse, eller om hvordan vi ellers arbejder.

Vi ser frem til dit opkald!

2017-01-05T12:17:53.2414937Z

Fatima Vangen
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Female83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo