Oversættelse fra dansk til australsk engelsk

Professionelle oversættelser fra dansk til australsk engelsk

Professionelle oversættelser til australsk engelsk. Bed om et tilbud ved at udfylde formularen til højre eller send os din tekst via e-post. Vi kommer tilbage til dig så hurtigt som muligt, med et godt tilbud!

Hurtigoversætters styrke er netop vores viden om de forskelle, der findes mellem de forskellige engelske dialekter.

Vores oversættere er tilgængelige i hele verden og er desuden altid modersmålstalere, hvilket sikrer dig den højeste kvalitetsoversættelse.

Oversætterbureau i Australien

Vores oversættelsesservice hos Hurtigoversætter indebærer at vi kun ansætter oversættere som er specialiseret, og certificerede australske modersmålstalere.

De er velbevandret i det moderne sprog, hvilket er relevant for den engelske dialekt som idag tales i Australien. Vores oversættere med deres brede ekspertise, samt en effektiv organisation som Hurtigoversætter, sikrer dig et førsteklasses kvalitetsprodukt!

Australsk stavemåde

Australsk eller den australske stavemåde generelt, svarer til den britiske, men adskiller sig i visse sammenhænge. Lokalisering i oversættelsessammenhæng betyder at man tilpasser oversættelsen i forhold til landets sprog, kulturel indflydelse og dialekt tale. Vi har kort sagt, ekspertisen der skal til!

Bed om et tilbud

Send en tilbudsanmodning ved at udfylde formularen til højre, eller send os en e-post. Vi vil vende tilbage med en specifikation så hurtigt som muligt. Du kan derefter tage stilling til, om du vil acceptere tilbuddet, eller ej.

Vi glæder os til at høre fra dig!

2016-05-25T14:21:06.5932028Z

May SundvallAndersen
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Female83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo